Celebrity News

Tajne prve dame Srbije: Kako je izgledala i čime se bavila Tamara Vučić pre udaje za predsednika

Tamara Vučić, rođena Đukanović u žižu medijskog interesovanja dospela je kada se udala za predsednika Srbije i postala prva dama

Tajne prve dame Srbije: Kako je izgledala i čime se bavila Tamara Vučić pre udaje za predsednika

Tamara Vučić danas je prva dama Srbije, a svojom otmenošću i lepotom pleni kad god se pojavi. Pa ipak, o njenom životu pre nego što je postala supruga predsednika Srbije malo toga se zna.

Tamara Vučić, devojački Đukanović, rođena je u Loznici 1981. godine, gde je pohađala osnovnu i srednju školu. U Beograd je došla na studije, a upisala je engleski jezik na Filološkom fakultetu, međutim, diplomu je stekla na Fakultetu političkih nauka. Kako bi svoja znanja dodatno nadogradila završila je i Diplomatsku akademiju Ministarstva spoljnih poslova. Od 2010. godine u ovom ministarstvu radila je kao savetnica.

Pročitajte: Detalj o kome se priča - Ogrlica Tamare Vučić krije veliku tajnu prve dame Srbije

Promo

 

Neko vreme Tamara se bavila i novinarstvom, a danas, kao prva dama Srbije posvećeno se bavi humanitarnim radom.

Od tada do danas, za prvu damu Srbije promenilo se mnogo toga, ali je ona baš kao i njen izgled i stil, ostala dosledna sebi i nije se promenila.

Instagram

 

 

Žena koja se obrazovala, posvećeno radila na svojoj karijeri danas je pre svega Vukanova majka i supruga prvog čoveka Srbije, a svojom besprekornom biografijom dala je primer mnogim mladim ženama.

Komentari (0)

Loading