Moda

Tamara Vučić u novom izdanju koje ćete dugo pamtiti: Evo zašto je zovu najstilizovanijom prvom damom (FOTO)

Haljina Tamare Vučić očarala je prisutne tokom njenog poslednjeg javnog pojavljivanja

Tamara Vučić u novom izdanju koje ćete dugo pamtiti: Evo zašto je zovu najstilizovanijom prvom damom (FOTO)

Tamara Vučić bila je jedan od govornika na ovogodišnjoj regionalnoj konferenciji "Snaga tima", na kojoj su prisutni govorili šta je multidisciplinarni pristup lečenju i koliko je on bitan za obolele od SMA - spinalne mišićne atrofije.

Na konferenciji se okupilo više od 30 najuglednijih svetskih stručnjaka koji se bave ovom retkom i teškom bolešću.

Prisutnima se na konferenciji obratila i prva dama Srbije, Tamara Vučić, koja se na konferenciji pojavila u bajkovitoj maksi haljini, jarko ljubičaste boje.

Pročitajte: Prva dama dobrog ukusa! Nepogrešiv modni odabir Tamare Vučić, koji ćete želeti da izgradite i sami (FOTO)

Marko Mihajlović

 

- Kako se bolje možemo boriti protiv bolesti nego mišlju o zdravlju i stalnim naporima da se u svakom čoveku probudi iskra zdravlja, koja će učiniti da se bolest uspori, ako ne potpuno zaustavi. I zato smo ovde. Da slavimo sva novija saznanja i veštine kako bismo svojim mislima o zdravlju i sreći ušli u borbu sa jednom opakom bolešću koja napada najnežnije pripadnike ljudske vrste. Oni očekuju našu pomoć i mi se trudimo da je pružimo svakoga dana. Ovde smo, verujem svim srcem, da pokušamo da i malim i velikim junacima, a svi su veliki, vratimo dečji osmeh na lica, osmeh koji će osvetliti put u njihovu bolju budućnost. Ali, radost koju donosi nauka otkrivanjem sve efikasnijih lekova koji mogu spasiti živote ovih malih ljudi se muti ako saznamo cene takvih lekova koje dostižu astronomske nivoe. Ipak, malodušnost nam nije u genetskom kodu, posebno kada pred sobom imamo bitku za život. Zato je naša namera da nastavimo putem kojim smo krenuli još 2013. godine kada su počela ozbiljna izdvajanja u budžetu za lečenje retkih bolesti. Svake godine ova cifra je rasla, i ove godine dostigla 3,7 milijardi dinara. Naša je obaveza, svakog od nas pojedinačno i zajedno kao društva, da činimo sve što je u našoj moći da borba protiv ove bolesti ostane kontinuirana i snažna – nadahnula je prisutne svojim govorom.

Jedino je govor zasenio haljinu Tamare Vučić, koja je još jednom opravdala titulu najstilizovanije prve dame. Svoju maksi haljinu u jarkoj nijansi nije upotpunila nikakvim detaljima, pustila je da ona sama priča svoju modnu priču, dok je Tamara raspustila kosu i uz minimum šminke još jednom pokazala važnost prirodne lepote.

Komentari (2)

Loading
Milena

16:24 03.04.2022

Bravo, bas se obradujem svaki put kad vidim ovu zenu. Toliko odmerenosti i umerenosti, prefinjenosti i sharma u jednoj osobi, a u moru istih, preteranih i dosadnih.