Celebrity News

Razvod ga je dokusurio: Lazar Ristovski promenio lični opis, fotografija pokazuje u kakvom je stanju

Laza Ristovski promenio lični opis, komentarisali su prisutni tokom njegovog poslednjeg pojavljivanja u javnosti

Razvod ga je dokusurio: Lazar Ristovski promenio lični opis, fotografija pokazuje u kakvom je stanju

Od kada je početkom godine u javnost stigla vest o razvodu bračnog para Ristovski, popularnog glumca nismo imali prilike da vidimo. On je spakovao kofere, iselio se iz porodične vile, otputovao u svoj dom u Crnoj Gori i domaću javnost zaobilazio je u širokom luku. Sada, kada smo posle par meseci prvi put imali prilike da ga vidimo, nismo se mogli oteti utisku - Laza Ristovski promenio lični opis.

Kada se ovog vikenda Laza Ristovski sa ekipom projekta "Tunel" na kome radi, u "Telekomovoj" produkciji, pojavio u javnosti, kako bi obišao lokacije snimanja prisutni nisu mogli a da se ne zapitaju, da li je Laza Ristovski razvod od supruge Danice doživeo kao težak udarac.

Pročitajte: Neprijatno - Kako je Lazar Ristovski izdao sina i izbegao susret sa Danicom u javnosti (FOTO)

Boško Karanović

 

Uvek sveže ošišan, uredan i savršeno stilizovan, Laza Ristovski ovoga puta iznenadio je promenom. Potpuno osedeo, sa dugom bradom, koja je prekrila zamišljeno lice, pojavio se u ležernom izdanju.

Da li je promena imidža mnogima omiljenog glumca, samo deo pripreme za ulogu u kojoj ćemo ga uskoro gledati, ili je ipak reč i o emotivnoj fazi kroz koju prolazi, ostaje da vidimo.

Pročitajte: PREOKRET - Tri decenije mlađa žena kriva je za razvod Danice i Lazara Ristovskog! Evo šta na to kaže glumac

Boško Karanović

 

 

Komentari (1)

Loading