Celebrity News

Kad su se pojavili svi su gledali u njih: Kostadin i Valentina Terzić glavna tema ogovaranja na svadbi, evo zašto (FOTO)

Valentina i Kostadin Terzić pre četiri meseca dočekali su svog drugog sina, Vidaka, a sada su se pojavili u javnosti i učinili da prisutni zaneme

Kad su se pojavili svi su gledali u njih: Kostadin i Valentina Terzić glavna tema ogovaranja na svadbi, evo zašto (FOTO)

Porodica Terzić ovog vikenda imala je veliki povod za slavlje. Naime, bratanica Zvezdana Terzića izgovorila je sudbonosno "da", a njenom velikom danu prisustvovali su svi članovi porodice. Ipak, zvezde večeri definitivno su bili Valentina i Kostadin Terzić.

Sveže venčani par, koji je pre samo četiri meseca dočeka rođenje svog drugog sina Vidaka, blistao je i ostavljao bez daha. Naime, njih dvoje pojavili su se savršeno usklađeni, odeveni u crno i mnogi su prokomentarisali da izgledaju poput kraljevskog para.

Pročitajte: Sada je sve jasno! Fotografija otkriva kakav je zaista odnos Maše Terzić i Kostadinove supruge Valentine

Instagram

 

Valentina Terzić bila je glavna tema prisutnima, koji su ostali zadivljeni pred njenom besprekornom linijom, koju je uspela da vrati samo četiri meseca nakon drugog porođaja.

Odevena u usku crnu haljinu, sa skupocenom ogrlicom na vratu i svedenom šminkom i frizurom, Terzićeva snajka, u očima mnogih bila je najlepša dama večeri, što je njenom suprugu veoma imponovalo, pa cele noći sa lica nije skinuo široki osmeh.

Komentari (0)

Loading