Celebrity News

Ošišao se do glave: Oprostite se od ovakvog Raše Bukvića, više nema kosu i svi su iznenađeni njegovim izgledom (FOTO)

Transformacija Raše Bukvića zapanjila je javnost...

Ošišao se do glave: Oprostite se od ovakvog Raše Bukvića, više nema kosu i svi su iznenađeni njegovim izgledom (FOTO)

Transformacija Raše Bukvića predmet je priče u javnosti, nakon što se glumac nedavno pojavio na konferenciji za medije, povodom filma "Lančana reakcija" , za potrebe kojeg je, osim što je oslabio desetak kilograma, obrijao glavu.

Transformacija Raše Bukvića ostavila javnost u šoku

Popularni glumac je svoj novi imidž, nastao zbog uloge, pokazao javnosti, a mnogi su ostali zatečeni, budući da više ne liči na sebe. Ipak, veći deo publike smatra da mu ova promena i te kako pristaje, te da je uz gubitak kilaže, pun pogodak.

Pročitajte: Glumac o 11 GODINA MLAĐOJ ženi i koleginici - Ne volim da joj izigravam profesora

Foto: Aleksandar Levajković

 

Inače, film "Lančana reakcija" govori o nuklearnom akcidentu u Vinči 1958. godine. Scenario za film rađen je po romanu Gorana Milašinovića "Slučaj Vinča", koji se zasniva na priči o petoro naučnika koji su zbog nesreće u Vinči, radeći na atomskoj bombi, ozračeni i lečeni na institutu u Parizu, te otuda se Raša ošišao, kako bi se prilagodio ulozi.

Takođe, o svojoj transformaciji Radivoje je progovorio za domaće medije:

Pročitajte: Raša Bukvić prvi put u javnosti posle spekulacija da se razveo, nećete ga prepoznati (foto)

Ata Images

 

- Nisam mnogo razmišljao da li da prihvatim ulogu. Bio sam intrigiran. Čim sam video da je ta priča moguća i da se baš tako i dogodila, to neznanje kod mene i publike, izazvaće saspens. Raduje me da mi je karijera donela situaciju u kojoj mogu da se transformišem. Jako je izazovno i zahtevno. Nisam svestan dokle mogu da doguram, ali verujem da je to jedini pravi put. Delimo sličnosti po upornosti, odgovornosti i količini obaveza koje smo spremni da preuzmemo na sebe. Pokušavam da pobegnem od sebe iz prethodnih izdanja da bih pokušao da uđem u cipele čoveka koji mi možda negde mentalno jeste, ali fizički uopšte nije sličan. Specijalan zadatak, videćemo na jesen da li ću uspeti - rekao je Bukvić nedavno za "Blic" povodom filma.

Komentari (0)

Loading