Celebrity News

POSLE TOLIKO GODINA, mislila sam da je NEMOGUĆE: Ana Mihajlovski saopštila NAJLEPŠE VESTI na Instagramu, svi čestitaju (FOTO)

Ana Mihajlovski oduševila prelepim vestima....

POSLE TOLIKO GODINA, mislila sam da je NEMOGUĆE: Ana Mihajlovski saopštila NAJLEPŠE VESTI na Instagramu, svi čestitaju (FOTO)

Ana Mihajlovski, voditeljka koju publika obožava, obradovala je svakog pojedinca najradosnijim vestima, koje se tiču njene profesionalne karijere. Nju dugo publika priželjkuje u nekom TV formatu, a sada, po svemu sudeći, svima će se ispuniti ta želja.

Ana Mihajlovski oduševila vestima

Naime, od 4. juna, vikend jutarnji program TV Nova S "Pokreni se" , dobija pojačanje, jer će ga voditeljka zajedno sa voditeljem Danilom Mašojevićem, voditi od tog datuma.

Pročitajte: Bez filtera i Fotošopa - Ana Mihajlovski u kupaćem, SVI GLEDAJU U JEDNU STVAR (FOTO)

 

 

- Dragi svi sada jedan zaprat na "Pokreni se", jer od 4. juna više nisam sam, i od sada se POKREĆEMO zajedno! Draga i genijalna Ana Mihajlovski, dobro nam došla na Nova S TV , i jedva čekam našu prvu subotu! Vikend je naš - napisao je Danilo na "Instagramu" , poželevši Ani dobrodošlicu.

Pročitajte: Bacala mi je stvari sa prozora - OVAJ pevač konačno otkrio sve detalje burne i zabranjene veze sa Anom Mihajlovski (FOTO)

 

 

Čestitke nisu prestajale da se nižu, budući da su svi oduševljeni što će gledati Anu Mihajlovski na malim ekranima, te su mnogi zanemeli nad ovim prelepim vestima. Inače, kako je više puta isticala, nije verovala da će se ikad vratiti televiziji, ali dogodilo se neočekivano i svi su iznenađeni.

Da li i vi jedva čekate da vidite Anu uživo u programu?

Komentari (1)

Loading