Celebrity News

Bacala mi je stvari sa prozora: OVAJ pevač konačno otkrio sve detalje burne i zabranjene veze sa Anom Mihajlovski (FOTO)

Bivši dečko Ane Mihajlovski je popularni pevač, a njihova veza bila je prilično burna..

Bacala mi je stvari sa prozora: OVAJ pevač konačno otkrio sve detalje burne i zabranjene veze sa Anom Mihajlovski (FOTO)

Bivši dečko Ane Mihajlovski, pevač Sandri Cenov bio je obožavan tokom devedesetih godina od strane pripadnica lepšeg pola, a sa voditeljkom se zabavljao svojevremeno, pre nego što se oženio.

Bivši dečko Ane Mihajlovski - san mnogih žena

Kako je hrvatski pevač jednom prilikog progovorio za medije, njegova veza sa Anom bila je prilično burna i tako se i završila. Prema njegovim rečima, on jednostavno nije mogao da prekine vezu sa njom, budući da je bio vezan za nju.

Pročitajte: "Story" otkriva - Ana Mihajlovski i Vuk Kostić - Tihi kraj ljubavi!

 

 

‒ To je stvorenje pored koga sam se jednostavno pitao zašto sam tu kad sam znao da nema smisla. Znao sam šta se događa, ali nisam mogao da pomognem sebi. Jedan poziv i jedan SMS u dva ujutro i Sandi seda u auto i ide za Beograd. Zabranjena, a slatka veza. Završilo se kao u filmu „Mi nismo anđeli“, kad se ljudi skupe dole, a ona baca stvari sa prozora... Hauba mi je dugo još bila u znaku njenih štikli ‒ iskreno je jednom prilikom ispričao Cenov, prenosi "Hello" .

Pročitajte: Ana Mihajlovski obnovila ljubav s bivšim suprugom - Nema sreće bez Grubina!

 

 

Inače, on je danas u srećnom braku već 15 godina sa pravnicom Ilinom Ilić, sa kojom ima ćerku Zaru i sina Mikulu, dok Ana u braku sa suprugom Mirkom Grubinom, sa kojim ima  sina Petra i ćerku Zoju. Svojevremeno se u domaćoj štampi pisalo da se voditeljka razvela, međutim, ona je obnovila ljubav sa suprugom i živi pravu bajku, dok o staroj romansi sa pevačem nije govorila javno.

Pročitajte: KAKAV DASA, pa još MILIONER! Ovo je bogati naslednik Mirko Grubin, prezgodni muž Ane Mihajlovski sa kojim ima dvoje dece (FOTO)

Bojan Vuković

 

 

 

Komentari (0)

Loading