Celebrity News

Sanja Marinković na egzotičnoj destinaciji U POSEBNOM DRUŠTVU: Voditeljka mnoge iznenadila pa progovorila o emotivnom statusu (FOTO)

Autor: | 04/06/2022

Dečko Sanje Marinković je pozicija koja još uvek čeka da bude popunjena

Sanja Marinković na egzotičnoj destinaciji U POSEBNOM DRUŠTVU: Voditeljka mnoge iznenadila pa progovorila o emotivnom statusu (FOTO)

Sve otkako se popularna voditeljka razvela, mnogi se pitaju postoji li neko ko bi danas mogao da za sebe kaže da je dečko Sanje Marinković (48). Njen odmor u dalekoj i egzotičnoj Maleziji odakle je poslednjih dana oduševljavala pratioce na društvenim mrežama svojim objavama u nekima je probudio pitanje da li se baš tamo otisula u pratnji novog izabranika a sumnju su dodatno podgrejale neke od pomenutih objava.

Na primer, na jednoj od njih voditeljka leži na pesku u društvu istetoviranog muškarca, dok na drugoj objavi u kadru ima samo njega, ali kako se brzo ispostavilo, to nije dečko Sanje Marinković. Naime, Sanja uživa u odmoru u društvu grupe turista koji su gosti jedne agencije koja sprovodi ovakva putovanja a muškarci koje možemo videti u njenom društvu za sada su samo neki od njenih brojnih saputnika.

Instagram

 

Instagram

 

Štaviše, Sanja je o svom emotivnom statusu progovorila i prilikom ovog putovanja pa je pri jednoj objavi na društvenim mrežama napisala rečenicu u kojoj je želela da svima stavi do znanja da je još uvek singl, ali i da, po svemu sudeći, u tome trenutno uživa.

Pročitajte: Istina je, VRATIO SE U NJEN ŽIVOT! Sanja Marinković potvrdila najlepše vesti! (FOTO)

- Kažu da uspeh u poslu i debljina novčanika muškarcima donose ono što ženama donosi osećaj da su lepe i poželjne, a ja bih dodala i slobodne - napisala je Sanja i sve je bilo jasno.

Voditeljka je danima uživala u lepotama Malezije a to je ujedno bila i prilika da pokaže svoju figuru na kojoj bi joj bilo koja vršnjakinja ali i mlađa žena od nje pozavidela. Ako neko poželi da uskoro kaže da je dečko Sanje Marinković moraće da zna da uhvati korak sa njenim zdravim navikama i pokaže da je hedonista bar jednako koliko i ona, a čini se da je Sanja, kako ona to voli da kaže, već pronašla svoje parče sreće pa će muškarac biti samo bonus.

Komentari (0)

Loading