Celebrity News

Sklonite se, stigla je bivša kraljica tenisa: Ana Ivanović sa mužem na Rolan Garosu, evo zašto svi gledaju u detalj na njenim rukama (FOTO)

Autor: | 05/06/2022

Skupoceni prsten Ane Ivanović mnogima je ukrao poglede

Sklonite se, stigla je bivša kraljica tenisa: Ana Ivanović sa mužem na Rolan Garosu, evo zašto svi gledaju u detalj na njenim rukama (FOTO)

"Nikada nije loše vreme da se ode u Pariz", poručila je bivša teniserka Ana Ivanović svojim pratiocima na druptvenim mrežama uz objavu da se nalazi upravo u gradu svetlosti, a tajming nije slučajan. Ona je sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom posetila finale turnira Rolan Garos u ženskoj konkurenciji i to je bila prilika da se priseti lepih uspomena budući da je baš na tom terenu osvojila svoj jedini gren slem. Međutim, dok je sedela na tribinama mnogi su uočili prsten Ane Ivanović koji je sijao na njenoj ruci pa je donekle skrenuo pažnju sa emocija koje tog dana nije mogla da zadrži.

profimedia

 

Prsten Ane Ivanović veoma je skupocen i jednostavno je u prvom planu čim ga ugledate pa je ubrzo postao tema za sebe među ljubiteljima dobrog nakita. Ana i Bastijan uživaju u njihovim sportskim penzijama a pored gledanja onoga čime su se nekada i sami bavili vole da se posvete hedonizmu i neretko sebi ugađaju lepim stvarima.

Pročitajte: Nenametljivo i naizgled skromno: Kako OVAKAV outfit Ane Ivanović vredi nekoliko desetina hiljada evra?

profimedia

 

Ana je dala i izjavu po dolasku u Pariz u kojoj je priznala da joj je boravak na turniru koji ju je ovenčao slavom izazvao mnogo lepih emocija.

profimedia

 

- Vuče me ponekad da igram, pogotovo kada sam gledala polufinale, atmosfera i sve... Bilo mi je emotivno kada se svirala himna ovde, setila sam se kada se ovde svirala naša himna - izjavila je bivša teniserka.

Komentari (0)

Loading