Moda

Nenametljivo i naizgled skromno: Kako OVAKAV outfit Ane Ivanović vredi nekoliko desetina hiljada evra?

Stil Ane Ivanović odavno je prepoznat kao besprekoran...

Nenametljivo i naizgled skromno: Kako OVAKAV outfit Ane Ivanović vredi nekoliko desetina hiljada evra?

Stil Ane Ivanović, neretko bude vodeća tema u medijima, a ovaj put, bivša teniserka oduševila je svojom novom odevnom kombinacijom. Smelo i nenametljivo, izdanje Ane Ivanović ipak je privuklo pažnju, a sve zbog jednog detalja.

Stil Ane Ivanović želećete da iskopirate

Naime, supruga Bastijana Švajnštajgera nedavno je objavila na društvenim mrežama fotografiju, koja je dobrim posmatračima sa oštrim okom izazvala oduševljenje. Naime, naizgled odmeren outfit bivše teniserke za početak proleća, jedan asesoar čini da košta i nekoliko desetina hiljada evra.

Pročitajte: U najtežim vremenima - Roditelji Ane Ivanović doneli odluku koja joj je promenila život

 

 

Ipak, kako Ana nije neko ko ističe materijalne stvari, sasvim diskretno je ponela torbu francuske modne kuće "Hermes" , model "Birkin", koju je nemoguće kupiti tek tako. Naime za ovaj detalj postoje liste čekanja, a bez obzira na materijalni status- samo odabrani imaju priliku da ga kupe.

U crnoj "togo" koži, torba Ane Ivanović savršeno se uklopila uz braon, lagani kaput i crne uske pantalone, a mnogi da ne znaju da je nekada bila teniserka, pomislili bi da je manekenka i trendseter.

Komentari (0)

Loading