Celebrity News

Zavirite na rođendansko slavlje Tamare Krcunović: Jedan detalj će vas raspametiti i čestitka od NJEGA (FOTO)

Tamara Krcunović 44. rođendan obeležila u krugu kolega

Zavirite na rođendansko slavlje Tamare Krcunović: Jedan detalj će vas raspametiti i čestitka od NJEGA (FOTO)

Da je Tamara Krcunović 44. rođendan proslavila i to predivnom zabavom za odabrane, saznali smo na osnovu "Instagram" postova popularne glumice i njenih kolega, koje su ovom divnom događaju prisustvovale. Tamara je, naime, divan dan organizovala na terasi gde su njene zvanice uživale u slanim specijalitetima i torti. 

Pročitajte: Obožavanje i bezuslovna ljubav: Ovaj muškarac je osvojio srce Tamare Krcunović (FOTO)

 

 

Sa predivne poslastice, prošarane jagodama glumica je u neko doba ugasila svećice uz mini vatromet i konfete što je kod njenih prijatelja izazvalo veliko oduševljenje. Ovacije su se mogle čuti, ali i divne čestitke upućene Krcunovićki. Većina njih ticala se posla, dobrih projekata i nagrada, dok su se pojedine odnosile na njen emotivni život, ali i san da jednoga dana sagradi vikendicu van Beograda. Među onima koji slavlju nisu mogli da prisustvuju našao se Tamarin kolega Gordan Kičić, ali njegova čestitka na "Instagramu" nije prošla neopaženo. 

- Srećan rođoš - napisao je Gordan dodavši u produžetku emotikone pehare, gitare, srca.

Pročitajte: Zbog njih se vratila u Srbiju! Evo kako izgledaju majka i otac Tamare Krcunović (FOTO)

Instagram

 

Tamara Krcunović 44. rođendan obeležila je odevena u odelo, sa potpeticama na nogama, dok je na glavi poput malih slavljenica ponela dijademu, ali i osmeh na licu, zbog novih izazova koji je u narednoj rođendanskoj godini čekaju. 

Komentari (0)

Loading