Celebrity News

Tanak struk, pune usne... Ćerka Dragane Mirković Manuela konačno otvorila Instagram i pokazala u KAKVU LEPOTICU je izrasla (FOTO)

Ćerka Dragane Mirković do nedavno je svoj život potpuno krila od javnosti, a sada je otvorila Instagram i dopustila da je upoznamo

Tanak struk, pune usne... Ćerka Dragane Mirković Manuela konačno otvorila Instagram i pokazala u KAKVU LEPOTICU je izrasla (FOTO)

Ćerka Dragane Mirković, Manuela, izrasla je u pravu lepoticu. Iako je do nedavno živela potpuno anonimnim životom, Manuela je odlučila da konačno otvori profil na društvenim mrežama.

Gotovo dve decenije domaća javnost čekala je da upozna naslednicu Tonija Bijelića i Dragane Mirković, a sada kada Manuela neretko deli svoje fotografije na mrežama, nemoguće je sakriti oduševljenje. Naime, naslednica Dragane Mirković njena je slika i prilika.

Pročitajte: Kao sav normalan svet - Ćerka Dragane Mirković našla honorani posao

Instagram

 

Pune usne, vitko telo, i duga crna kosa krase Manuelu, a na mrežama ona povremeno pokazuje da živi život kakav i mnoge druge devojke.Bogata naslednica Tonija Bijelića obožava šoping, putovanja, ali u svemu ima meru i baš poput svoje mame neguje skromnost kao najveću vrlinu.

‒ Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u „Ricu“ ‒ rekla je Dragana u emisiji „Prvi red“ i otkrila da svoju decu uči pravim vrlinama.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading