Celebrity News

Zavirite na proslavu rođendana Nenada Zimonjića: Sin i ćerka u prvom planu, svi komentarišu koliko su porasli (FOTO)

Sin i ćerka Nenada Zimonjića neodoljivo podsećaju na oca

Zavirite na proslavu rođendana Nenada Zimonjića: Sin i ćerka u prvom planu, svi komentarišu koliko su porasli (FOTO)

Da su sin i ćerka Nenada Zimonjića centar sveta popularnog tenisera to svi znaju, ono što je manje poznato je koliko su blizanci Luna i Leon porasli i promenili se. Sportista koji je dugi niz godina u braku sa vlasnicom modne agencije Minom Zimonjić, nastojao je svih prethodnih godina da naslednike zaštiti od javnosti, stoga je izbegavao porodično slikanje za medije, ipak jedan događaj presudio je da tu odluku promeni. Povodom obeležavanja 46. rođendana Nenad je sa "Instagram" pratiocima podelio sliku na kojoj pored supruge ponosno poziraju i njegovi mezimci.

Pročitajte: Boba nam je napravio pakao od života: Pravi razlog sukoba Slobodana Živojinovića i Đokovića

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Zimonjić (@nenadzim)

Jedan pogled bio je dovoljan da se zaključi da su od malog dečaka i devojčice Luna i Leon Zimonjić izrasli u tinejdžere, koji neodoljivo lične na ponosnog oca. Zajedno sa sportistom oni su oduvali svećice, a potom mu poželeli sve najbolje i obećali da će nastaviti da budu dobri kakvi već jesu. Oboje su odlični đaci i savršeno govore engleski jezik.

Pročitajte: Nekada ljubavno gnezdo sa Anastasijom, sada momačka gajba: Krajinović objavio fotografiju iz stana Đorđa Kuljića, a evo ko im pravi društvo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Zimonjić (@nenadzim)

Sin i ćerka Nenada Zimonjića na svet su došli u Americi, a sportista i njegova supruga sa određenom vrstom zebnje i straha su dočekali njihovo rođenje.

- Nikad ne bih pomislila da će Nenad biti na porođaju. Ali zato što sam nosila blizance pozvala sam njega i mamu da budu u sali. Rekla sam im: "Nenade, molim te, ti idi za jednim detetom, a ti, mama, idi za drugim. Ja vas molim da ne pitate za mene, da se ne osvrćete". I tako sve dok deci ne stave identifikacione narukvice i uzmu otisak stopala, što je u Americi praksa -  ispričala je ranije supruga tenisera, šta je to što ih je tada tištilo.

 

 

Komentari (0)

Loading