Celebrity News

STIGLA PRESUDA! Miroslav JESTE Devinov otac, a Mira sad pokazala MOĆNOG čoveka joj je sina priznao kao svog i vilu u kojoj žive (FOTO)

Vanbračni sin Miroslava Ilića svih ovih godina ipak nije bio bez očinske figure

STIGLA PRESUDA! Miroslav JESTE Devinov otac, a Mira sad pokazala MOĆNOG čoveka joj je sina priznao kao svog i vilu u kojoj žive (FOTO)

Godina za godinom prolaze a bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović nijednog momenta nije odustala od želje da pred sudom dokaže da je pevač otac njenog mezimca Devina Antonovića. Sve je Mira pokušavala, nije joj bilo teško da čak iz Amerike dolazi na suđenja, Ilić međutim nije želeo da čuje za DNK test i odbijao je da prizna da je sa Antonovićevom ikada bio u emotivnom odnosu, a još manje da je njen sin i njegov. Iako se Mirjana trudila da nasledniku zakonskim putem nađe oca, činjenica je da ga je Devin u krštenici već imao. 

Pročitajte: Kada mu je bilo 18 meseci Miroslav mu je priredio iznenađenje: Devin priznao koji dar od oca i danas nosi sa sobom

Facebook

 

Da prizna dete, uprkos jasnoj činjenici da nije njegovo, pristao je biznismen i dizajner ekskluzivnih bundi, koji oblači svetski džet-set Daniel Antonovich. Osim što poseduje i još uvek razvija kompaniju koja vredi milione dolara Antonovich se vrlo posvećeno bavi humanitarnim radom. Rado je viđen među elitnim zvanicama dnevnih i večernjih gradskih događaja, a interesantno je da voli da stepuje. Milioner iz SAD ne samo da je prihvatio Devina kao svog već mu je obezbedio lep život u izobilju i još uvek su u lepom kontaktu, što je Mirjana nedavno objavila na svom Facebook profilu. 

Pročitajte: Fotografija koja kida dušu: Prvi susret Miroslava Ilića sa sinom Devinom koga je godinama odbacivao

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Ona je, naime, podelila fotografije na kojoj Daniel u društvu Devina uživa u pogledu na okean, a u opisu se još jednom obratila pevaču.

- Daniel uživa kod Devina kući. Eeeee! Miroslave, Miroslave, koliko si toga propustio - napisala je Mira, što je bio uvod u obelodanjenje poslednjeg ishoda suđenja sa Ilićem. Po najnovijoj odluci suda Slavuj iz Mrčajevaca je otac Mirjaninog sina.

- Dragi moji strpljivi prijatelji. Danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odlluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu OTAC i SIN. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudkinji koja je pravedno odlučila, medijima koji su sve pratili, često se satima smrzavali i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo po ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo preča posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva. Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo vam se zahvaljuje i neizmerno vas voli vaša Mirjana - istakla je ona, a brojni pratioci odmah su krenuli s čestitkama.

 

Komentari (0)

Loading