Celebrity News

Prvi put im je vezu rasturio Momir, a sada Rada PETLJA SA NJIM: Potres u tek obnovljenoj vezi Rade i Milana (FOTO)

Veza Rade Manojlović i Milana Stankovića uzdrmana

Prvi put im je vezu rasturio Momir, a sada Rada PETLJA SA NJIM: Potres u tek obnovljenoj vezi Rade i Milana (FOTO)

Veza Rade Manojlović i Milana Stankovića posle decenije ponovo je glavna tema javnosti, a kako piše "Svet", već su imali i prvu krizu nakon pomirenja.

Naime, prema pisanjima pomenutog lista, Radin bivši dečko uporno pokušava da se vrati u njen život, kako bi izgladio odnose i povratio staru ljubav. Ipak, njegove poruke, koje svakodnevno pristižu najviše smetaju Milanu, koji se oseća kao da Rada nikako da stavi tačku na prethodni odnos. 

Pročitajte: Ćerko, ovo ću ti reći samo jednom… Otac Rade Manojlović jasno stavio do znanja šta misli o njenom POMIRENJU SA MILANOM

Instagram

 

- Milana nervira to cimanje, šta ima da je uznemirava. "Šta hoće više taj Haris? Ne želim da budem u vezi sa tobom i njim, moraš da presečeš više sa tom pričom" rekao joj je Milan, a ona sve hoće na lep način, kako nekoga ne bi povredila - kaže izvor za pomenuti list.

Veza Rade Manojlović i Milana Stankovića naišla je na prvu krizu, ali par, koji se svojski trudi da svoj odnos neguje i sačuva, prevazići će je uz razgovor i razumevanje kao i do sad.

Komentari (0)

Loading