Celebrity News

Ćerko, ovo ću ti reći samo jednom… Otac Rade Manojlović jasno stavio do znanja šta misli o njenom POMIRENJU SA MILANOM

Autor: | 05/06/2022

Otac Radmile Manojlović pritiska ćerku da se uda za Milana Stankovića

Ćerko, ovo ću ti reći samo jednom… Otac Rade Manojlović jasno stavio do znanja šta misli o njenom POMIRENJU SA MILANOM

Vladimir Sporčić / Story arhiva

Po svemu sudeći istina je da su se Rada Manojlović i Milan Stanković pomirili iako je to do skoro malo ko očekivao, a to se vidi i po reakciji porodice poznate pevačice koja je veoma dobro primila tu vest. Naime, kako pišu domaći mediji, otac Radmile Manojlović posebno je dobro dočekao vest da se Rada vratila poznatom kolegi i kada se ona nedavno pojavila u rodnom selu Četereže iskoristio je priliku da sedne sa ćerkom i obavi ozbiljan razgovor u kojem je upozorio da ne napravi istu grešku ponovo, misleći na prethodni put kada je raskinula sa Milanom.

 

 

- Rada je mnogo obradovala svog oca kada mu je saopštila da se pomirila sa Milanom koji je sada potpuno drugačiji čovek, okrenut veri i Bogu i vrlo često obilazi manastire gde ostaje po nekoliko dana. Radi to čak i ne smeta, već ga i podržava u svemu tome jer primećuje koliko mu prija. Rada je nedavno posetila Četereže ali bez Milana jer je on tada provodio pet dana u jednom manastiru. Otac Radmile Manojlović Rade to je iskoristio za razgovor sa ćerkom - naveo je blizak izvor pevačice i dodao da je on veoma uplašen da mu ćerka ne ostane sama pa je pritiska da se što pre uda za Milana.

 

 

- Otac Radmile Manojlović rekao joj je da nema potrebe da odugovlači sa vezom. Naglasio je da bi mogla da ostane potpuno sama i neudata ako ostane bez Milana, oseća kao da je na njegovu ćerku bačeno prokletstvo jer nikako da joj se dogodi udaja. On ne može da se pomiri s tim da su sve Radine dosadašnje veze bile duge ali da bi pucale taman kada bi došlo do pitanja braka - takođe je rekao izvor i naveo da je otac Radmile Manojlović nestrpljiv da priča i sa Milanom.

Pročitajte: STIŽU TROJKE! Posle pomirenja sa Milanom, Rada viđena kako napušta kliniku, sreći nema kraja

 

 

- Rade će pričati i sa Milanom prvom prilikom kada ga bude posetio i verujem da će i njemu reći da ne čeka predugo na Radine odluke već da počne da planira svadbu - završio je izvor blizak pevačici.

Komentari (0)

Loading