Celebrity News

Rađen može da gleda i da PLAČE: Nakon tri godine bez dečka, Ana Kokić u zagrljaju OVOG MUŠKARCA (FOTO)

Autor: | 13/06/2022

Dečko Ane Kokić još čeka da bude imenovan

Rađen može da gleda i da PLAČE: Nakon tri godine bez dečka, Ana Kokić u zagrljaju OVOG MUŠKARCA (FOTO)

Iako je već više od tri godine sama, pevačica Ana Kokić tvrdila je da nema nameru da se takav status veze u skorije vreme promeni jer joj prija baš ovako. Upravo zbog toga mnogi su imali priliku da se iznenade kada je ona nedavno objavila fotografiju na kojoj je u društvu jednog muškarca i to u zagrljaju koji nisu želeli da kriju. Da li je u pitanju novi dečko Ane Kokić, nažalost, brzo se raščistilo u odričnom tonu kada je pojašnjeno da je u pitanju jedan od njenih poslovnih saradnika.

Instagram

 

Pevačica stoga ostaje singl ali pitanje je koliko još vremena. Otkako se razvela od vaterpoliste Nikole Rađena pisalo se da je dečko Ane Kokić jedan grčki košarkaš, ali pevačica to nikada nije potvrdila. I to je bilo pre tri godine, a od tada nije bilo ničega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 

Kako je nedavno ispričala, pevačica nema nameru da se u skorije vreme zaljubljuje. Ko će dočekati da za sebe kaže da je dečko Ane Kokić možda neće biti poznato u bliskoj budućnosti.

- Nisam se zaljubila, niti imam nameru da se zaljubljujem. Skoro su mi i nešto najbliži prijatelji rekli: “Dobro, hoće li se nešto desiti?” Ali, ja stvarno nemam potrebu. Osećam se ovako srećno sama sa sobom. I mnogo mi je drago da sam uspela da dođem do tog stadijuma - da sam srećna sama sa sobom. Ja sam super žena. Sve mogu sama - poručila je Ana i dodala još nešto o svojoj novoj ljubavnoj filozofiji.

Pročitajte: Detalj iz spavaće sobe Ane Kokić OTKRIO JE SVE: Evo ko se u bračnom krevetu kraj pevačice svako jutro budi umesto Rađena (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 

- Zdravije je biti kvalitetno sam, nego sa bilo kim. Opet kažem, ne bežim od toga. Ako se pojavi neko ko će ne način mog života, nego ovu energiju i ovo kako se ja osećam samo da duplira, samo da mi bude još lepše, onda okej - izjavila je pevačica.

Komentari (0)

Loading