Celebrity News

Detalj iz spavaće sobe Ane Kokić OTKRIO JE SVE: Evo ko se u bračnom krevetu kraj pevačice svako jutro budi umesto Rađena (FOTO)

Razvod Ane Kokić i Nikole Rađena usledio je nakon deset godina zajedništva i potpuno život naopačke okrenuo bivšim supružnicima posebno pevačici

Detalj iz spavaće sobe Ane Kokić OTKRIO JE SVE: Evo ko se u bračnom krevetu kraj pevačice svako jutro budi umesto Rađena (FOTO)

Tri godine je prošlo od kako je razvod Ane Kokić i Nikole Rađena sudskim putem okončan, a ako je verovati pevačicinim izjavama i objavama na društvenim mrežama isto toliko vremena ona spava sama. Pokraj Ane u bračnom krevetu, čiju je jednu od strana do 2019. godine zauzimao Nikola, niko se ne budi, osim povremeno njene naslednice Tea i Nina, a čini se da estradna umetnica nema problem s tim. O tome možda u najvećoj meri svedoči njena nedavna objava upravo iz spavaće sobe, nastala tokom ranih jutarnjih sati, na kojoj je Kokićeva vidno raspoložena. Objava na kojoj se jasno vidi da je Nikolina strana još uvek prazna poslužila joj je da sa svojim pratiocima podeli par mudrih reči, na koje ona najverovatnije baš tokom jutarnjih, usamljenih sati pomišlja.

- Odavno ne slušam šta ljudi govore, već gledam šta rade! Rečima umeju da zavedu i obmanu, a delima sami sebe postavljaju na mesto koje zaslužuju! Čuvajte ljude koji svaki vaš dan čine posebnim i poželite srećan put onima koji žele da budu na nekom drugom mestu! Zahvalna svima koji su tu i još zahvalnija onima koji nisu - napisala je Ana, a njena poslednja rečenica ovog posta navela je mnoge da posumnjaju da ju je posvetila bivšem suprugu sa kojim je, navodno, zbog ćerki ostala u odličnim odnosima.

Pročitajte: Razvod Ane Kokić i Nikole Rađena zvanično je okončan a sada je od bivših supružnika stigla objava zbog koje društvene mreže GORE! (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 

Za razliku od Nikole, koji je nakon razvoda imao već dve veze, Ana se u emotivne odnose nije upuštala. Govorila je da su joj prioritet ćerke, posao, karijera, a i da je nekako mrzi da kroz sve te ljubavne jade ponovo prolazi kao i da na kraju krajeva za ljubav nema vremena. Usamljenost koja se jasno očitava na fotografiji i u Aninom komentaru njoj očigledno za sada prija a koliko će dugo tako ostati i da li će uskoro neko popuniti praznu stranu bračnog kreveta ostaje nam da vidimo.

Pročitajte: Istina se ne može sakriti: Rođendan ćerki otkrio ozbiljne probleme u odnosu Ane Kokić i Nikole Rađena (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 

Komentari (0)

Loading