Celebrity News

Tragične vesti iz Australije: Naša slavna teniserka Jelena Dokić pokušala da se ubije

Jelena Dokić pokušala samoubistvo

Tragične vesti iz Australije: Naša slavna teniserka Jelena Dokić pokušala da se ubije

Getty Images

Nekadašnja teniserka Jelena Dokić iza sebe ima veoma tešku životnu priču. Pored nasilja koje je pretrpela od oca Damira, svih uspona i padova kojih je imala u karijeri, problema sa kilogramima, na kraju je stigao i raskid sa čovekom, za koga je mislila da će pored njega provesti život. Skrhana svim tim bolnim iskustvima - Jelena Dokić pokušala samoubistvo.

O ovoj šokantnoj odluci i okolnostima, koje su joj ipak sačuvale život, gotovo dva meseca kasnije progovorila je na svo "Instagramu".

- 28.04.2022. - Gotovo da sam skočila sa svog balkona na 26. spratu i sebi oduzela život. Nikada neću zaboraviti taj dan. Sve je mutno, mračno, nema tona, slike, ništa nema smisla. Samo tuga, suze, depresija, teskoba i bol. Poslednjih šest meseci je bilo teško. Stalno sam plakala. Na poslu sam se krila u kupatilu da obrišem suze, da niko ne vidi, a kod kuće, unutar moja četiri zida nezaustavljivo sam plakala - bilo je nepodnošljivo - piše Jelena i dodaje:

Pročitajte: Dajte mi 15 sekundi da ovo kažem PRE NEGO ŠTO SE RASPADNEM - Potresne izjave Jelene Dokić

 

 

- Stalan osećaj tuge i bola ne nestaje, moj život je uništen. Krivila sam sebe, mislila da nisam vredna ljubavi i bojim se. Ipak, znam da još uvek ima stvari na kojima mogu biti zahvalna, a onda počinjem da mrzim sebe jer se zbog ovakvih osećanja osećam nezahvalno. Začarani krug u mojoj glavi umalo se završio skokom sa 26. sprata, 28, aprila - piše Jelena Dokić koja je pokušala samoubistvo i dodaje:

Jelena Dokić pokušala samoubistvo, a onda pronašla snagu

- Nikada neću zaboraviti taj dan, samo sam htela da bol i patnja prestanu. Izvukla sam se, ne znam kako mi je uspelo. Profesionalna pomoć spasila mi je život. Nije mi lako da ovo pišem, ali uvek sam bila otvorena, iskrena i ranjiva sa vama  i duboko verujem u moć deljenja naših iskustava, kako bismo pomogli jedni drugima da prebrodimo stvari. Pišem ovo jer znam da nisam jedina koja se muči. Znajte da niste sami - piše nekadašnja teniserka i otkriva kako se sada, dva meseca nakon kobnog dana oseća:

- Neću reći da sam sada super, ali sam definitivno na putu oporavka. Neki dani su bolji od drugih i ponekad verujem da mogu pobediti ovo. Verujem u sledeće: u redu je osećati se ovako, u redu je biti tužan, ali treba se boriti. To je ono što pokušavam da uradim i što me pokreće. Nemojte se stideti svojih osećanja. U redu je osećati se loše i možete se vratiti jači. Moguće je, ako verujete. Volim vas sve i želim da vas motivišem za borbu, da doživite i preživite još jedan dan. Vratiću se jača nego ikad.

Komentari (0)

Loading