Celebrity News

Tragične vesti iz Australije: Naša slavna teniserka Jelena Dokić pokušala da se ubije

Jelena Dokić pokušala samoubistvo

Tragične vesti iz Australije: Naša slavna teniserka Jelena Dokić pokušala da se ubije

Nekadašnja teniserka Jelena Dokić iza sebe ima veoma tešku životnu priču. Pored nasilja koje je pretrpela od oca Damira, svih uspona i padova kojih je imala u karijeri, problema sa kilogramima, na kraju je stigao i raskid sa čovekom, za koga je mislila da će pored njega provesti život. Skrhana svim tim bolnim iskustvima - Jelena Dokić pokušala samoubistvo.

O ovoj šokantnoj odluci i okolnostima, koje su joj ipak sačuvale život, gotovo dva meseca kasnije progovorila je na svo "Instagramu".

- 28.04.2022. - Gotovo da sam skočila sa svog balkona na 26. spratu i sebi oduzela život. Nikada neću zaboraviti taj dan. Sve je mutno, mračno, nema tona, slike, ništa nema smisla. Samo tuga, suze, depresija, teskoba i bol. Poslednjih šest meseci je bilo teško. Stalno sam plakala. Na poslu sam se krila u kupatilu da obrišem suze, da niko ne vidi, a kod kuće, unutar moja četiri zida nezaustavljivo sam plakala - bilo je nepodnošljivo - piše Jelena i dodaje:

Pročitajte: Dajte mi 15 sekundi da ovo kažem PRE NEGO ŠTO SE RASPADNEM - Potresne izjave Jelene Dokić

 

 

- Stalan osećaj tuge i bola ne nestaje, moj život je uništen. Krivila sam sebe, mislila da nisam vredna ljubavi i bojim se. Ipak, znam da još uvek ima stvari na kojima mogu biti zahvalna, a onda počinjem da mrzim sebe jer se zbog ovakvih osećanja osećam nezahvalno. Začarani krug u mojoj glavi umalo se završio skokom sa 26. sprata, 28, aprila - piše Jelena Dokić koja je pokušala samoubistvo i dodaje:

Jelena Dokić pokušala samoubistvo, a onda pronašla snagu

- Nikada neću zaboraviti taj dan, samo sam htela da bol i patnja prestanu. Izvukla sam se, ne znam kako mi je uspelo. Profesionalna pomoć spasila mi je život. Nije mi lako da ovo pišem, ali uvek sam bila otvorena, iskrena i ranjiva sa vama  i duboko verujem u moć deljenja naših iskustava, kako bismo pomogli jedni drugima da prebrodimo stvari. Pišem ovo jer znam da nisam jedina koja se muči. Znajte da niste sami - piše nekadašnja teniserka i otkriva kako se sada, dva meseca nakon kobnog dana oseća:

- Neću reći da sam sada super, ali sam definitivno na putu oporavka. Neki dani su bolji od drugih i ponekad verujem da mogu pobediti ovo. Verujem u sledeće: u redu je osećati se ovako, u redu je biti tužan, ali treba se boriti. To je ono što pokušavam da uradim i što me pokreće. Nemojte se stideti svojih osećanja. U redu je osećati se loše i možete se vratiti jači. Moguće je, ako verujete. Volim vas sve i želim da vas motivišem za borbu, da doživite i preživite još jedan dan. Vratiću se jača nego ikad.

Komentari (0)

Loading