Celebrity News

Tašto, da li si sada srećna: Nemanja Gudelj jasno stavio do znanja šta misli o Ceci (FOTO)

Zet Cece Ražnatović otkrio kakvo mišljenje ima o tašti

Tašto, da li si sada srećna: Nemanja Gudelj jasno stavio do znanja šta misli o Ceci (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović juče je u privatnosti svog doma obeležila 49. rođendan, okružena najvoljenijima. Prve čestitke stigle su od njene mezimice Tase, koja je po ko zna koji put istakla koliko važno mesto u njenom srcu majka zauzima.

Sa druge strane, ništa manje važna čestitka stigla je kada je zet Cece Ražnatović, Nemanja Gudelj objavio zajedničku fotografiju sa Tasinog rođendana i tašti poželeo sve najbolje.

Pročitajte: O DA, DESILO SE - Ceca otkrila da je Gudelj RASPLAKAO CELU PORODICU! Pogledajte fotografije sa proslave Anastasijinog VELIKOG DANA

Instagram

 

Na fotografiji Gudelj je svoju i Tasinu mamu grlio sa podjednako ljubavi, pa je najvažnijoj osobi u Anastasijinom životu na taj način ukazao puno poštovanje i dodatno osvojio njeno srce.

Ceca takođe nikada nije krila da je oduševljena novim zetom.

Komentari (2)

Loading
Nadica

12:03 16.06.2022

Koliko je ružan ovaj fudbaler, onaj djordjem je bar bio obrazovan i lep ko lutka , ovaj ima facu ko tapir . Ružan za sve pare, da ga ne pogledas !!!!

Marina

15:02 16.06.2022

On je grozan. Zarastao sa onom kosom, svuda tetoviran, kacket ocigledno nikad ne skida, bljak,dzaba mu pare kada nema stila.