Celebrity News

Brate rođeni, zašto te nije briga? Na rođendan Saše Joksimovića otkrivena prava istina o teškom odnosu sa bratom Željkom

Saša i Željko Joksimović ponovo tema javnosti

Brate rođeni, zašto te nije briga? Na rođendan Saše Joksimovića otkrivena prava istina o teškom odnosu sa bratom Željkom

Saša i Željko Joksimović kao i njihov odnos, već neko vreme su vodeća tema domaće javnosti. Naime, iako su nekoliko puta isticali da su njih dvojica bliski, ali da se porodično ne druže, jedan detalj ponovo je zbunio mnoge.

Naime, Saša Joksimović nedavno je proslavio 41. rođendan, velikom dvorišnom žurkom, na kojoj su prisustvovali brojni prijatelji, ipak, među svima njima, brata Željka nije bilo.

Pročitajte: VREME JE DA KAŽEM ŠTA IMAM - Oglasio se Saša Joksimović nakon što ga nismo videli na rođendanu brata Željka

 

 

Da li je to još jedna potvrda da je odnos braće Joksimović trajno narušen, ili je Željko tog dana imao opravdane obaveze, javnosti nije poznato, pa ipak, bilo je nemoguće ne zapitati se kakav to problem imaju Saša i Željko Joksimović, kada ni Saša nije bio gost na spektakularnoj proslavi Željkovog pedesetog rođendana.

Tim povodom, pak, Saša se oglasio:

- Hajde da jednom zauvek stavimo tačku na tu temu. Ja bih za svog brata život dao, kao što bi i on za mene. U jednom intervjuu sam rekao: „Ne mogu da ne budem blizak sa svojim bratom, ali se ne družimo porodično“. On je prezauzet čovek, kao što sam i ja. Ne stižemo da se viđamo, ali to ne znači da se ne volimo. Na slavi smo se našli posle ko zna koliko vremena i bilo je fenomenalno. I ne znam šta je ljudima tu čudno. Pa, braća smo, pobogu - rekao je tada.

Komentari (3)

Loading
Ana

10:10 16.06.2022

Tu je Jovana,koja sada uredjuje sa kim će Željko da se druži.Očigledno da Saša nije po njenoj volji Samo očekujem kad će i mina da bude izbačena.

Zarko

11:48 17.06.2022

E moj Sasa, svaka tebi cast ali mislim da se dzaba trudis. Dobar si decko ali ne trpi te Jovana I to je to. Nisi ti kriv sto je djavo dosao po svoje. Cuvaj svoju porodicu.

Hm

17:39 17.06.2022

Kada vidim gde zive manje poznati nasi glumci, uvek se setim one krave Micalovicke i njene kuknjave da jedva sastavljaju kraj s krajem. A nema filma ili serije gde nju ili Bojina ne uguraju. Snob. Bravo za Sasu sto ne krije da fino zaradjuju.