Celebrity News

Bolan vapaj roditelja! Sinčić Saše Joksimovića u opasnosti, glumac se na Fejsbuku obratio svima za pomoć

SIn Saše Joksimovića susreo se s pretnjama, na šta je glumac odmah reagovao, ali to nije bilo dovoljno

Bolan vapaj roditelja! Sinčić Saše Joksimovića u opasnosti, glumac se na Fejsbuku obratio svima za pomoć

Trinaestogodišnji Ilija Joksimović, sin Saše Joksimovića našao se u opasnosti, kada mu je vršnjak tražio pare, a potom pretio metalnom šipkom. Sve se dogodilo u Čuburskom parku, u blizini stana u kom glumac živi sa porodicom. Budući da mu se naslednik požalio i ispričao čitav sled dešavanja Saša je odlučio da se umeša i potraži dečaka koji je nastojao da mu sina povredi. Nažalost, njegovo angažovanje nije mnogo promenilo situaciju, te se Ilija ponovo narednog dana našao u opasnosti.

Pročitajte: VREME JE DA KAŽEM ŠTA IMAM: Oglasio se Saša Joksimović nakon što ga nismo videli na rođendanu brata Željka

 

 

Zabrinut, zapravo vrlo uplašen, glumac je odmah zatražio pomoć, pa to podelio i sa pratiocima na društvenim mrežama.

- Jedno pitanje sin mi se često sa drugarima igra u parku Čuburac. Pre sedam dana ga je napao jedan Rom, klinac, pretio da će "bokserom" da ga bije...i uputim se ja na Čuburac odmah i nađem malog Roma sa još malih Roma. Sin ga prepozna, ja mu priđem, kažem aj sad daj taj bokser, a mali Rom kaže da se šalio i da se neće više šaliti na takav način. To je to, prošlo je i danas ponovo  Čuburac, moj sin sa drugarima u parku iiiiii mali Rom sa još 30 Romčića,pretili, tražili pare, ponovo bokser, metalne palice...sin i drugari su se udaljili iz parka, ali ga je onaj prvi Rom pratio sa metalnim šipkama neko vreme. E sad, nisam rasista, poznajem dosta Roma, ali ovi su oni problematični. Da li smem ja da odem ponovo u park, nalupam šamare, rasteram bandu ili je to protivzakonito? Šta uraditi? - napisao je Joksimović, što je izazavalo bujicu podeljenih komenatara. 

Pročitajte: Nova boja kose za novi početak: Saša Joksimović drastično promenio imidž, da li biste ga prepoznali (foto)

 

 

Komentari (1)

Loading
Lola

18:01 28.05.2022

Prvo prijaviti nadležnom službama ako ne reše u roku od 15 dana, onda rešavamo sami, valjda... Kao i dobra stara vremena - batina je iz raja izašla.