Celebrity News

Samo dan nakon što je predstavila dečka biznismena STIŽU NAJLEPŠE VESTI od voditeljke Marije Egelje (FOTO)

Trudna Marija Egelja - pišu domaći mediji

Samo dan nakon što je predstavila dečka biznismena STIŽU NAJLEPŠE VESTI od voditeljke Marije Egelje (FOTO)

Samo par dana nakon što je konačno pokazala svog novog emotivnog izabranika, stižu prelepe vesti - trudna Marija Egelja.

Vest da je voditeljka u drugom stanju ekskluzivno je objavio "Informer", a potvrda od buduće mame, koja već duže vreme pažljivo čuva svoj privatni život još uvek nije stigla.

Pročitajte: Ostavila 16 godina starijeg trenera zbog ovog biznismena - Marija Egelja konačno pokazala dečka (foto)

- Marija ne voli u javnosti da otkriva detalje iz privatnog života, pa je iz tog razloga krila vezu sa Aleksandrom. Kada se u medijima pojavila informacija da ima dečka, odlučila je da svoju sreću podeli sa svima. To je bila ljubav na prvi pogled i odmah su shvatili da su jedno za drugo. Marija je trudna, a Aleksandra i nju je ova vest jako obradovala. Jedva čekaju da saznaju pol bebe - otkrio je izvor za pomenuti list.

Marija Egelja i njen izabranik, mladi biznismen Aleksandar, već više od godinu dana uživaju u skladnoj romansi, a ona je tek pre nekoliko dana objavila prvu zajedničku fotografiju, okarakterisavši partnera kao svoju srodnu dušu. Sada, kada će postati roditelji, njihova sreća je još veća.

Komentari (0)

Loading