Celebrity News

Da li je bolji frajer od Vladana? Supruga frontmena Magla benda pokazala s kim ga je ZAMENILA (FOTO)

Novi dečko Jovane Jocić je top frajer

Da li je bolji frajer od Vladana? Supruga frontmena Magla benda pokazala s kim ga je ZAMENILA (FOTO)

Pre nekoliko meseci u domaćim medijima odjeknula je vest da se posle nekoliko godina posvećene ljubavi, frontmen Magla Benda, Vladan Savić i njegova izabranica Jovana Jocić razilaze. I dok su svi nagađali šta je povod kraha ovog skladnog para, javnost je ostala iznenađena pred vešću da je novi dečko Jovane Jocić već zamenio Vladana.

I dok je Vlada nedavno za medije otkrio da se u njegovom slučaju jedna ljubav ne leči drugom, Jovana je izgleda za svoje slomljeno srce imala drugi recept.

Pročitajte: Krah ljubavne priče! Vladan Savić progovorio o razvodu - Ljubav nije dovoljna

– Nikada se nisam tako lečio, jer se ne leči žena drugim ženama, nekako. Moraš prosto neke stvari da rešiš sam sa sobom, pa i da preboliš, pa onda nastaviš dalje. Pokušaj da izlečiš drugom ženom, mislim da od toga nema ništa, samo bežiš od nekog problema - iskren je bio Vladan, otkrivši da sa bivšom izabranicom ima odličan odnos zbog njihove ćerkice Anđelije.

Ipak, blogerka je svojim pratiocima otkrila da je ponovo zaljubljena odgovarajući na njihova pitanja na "Instagramu", a momak koji je u njenom srcu zamenio Vladana je zgodni Italijan, čiji identitet konačno otkrila, a fanovi su podeljenog mišljenja. Dok je jednima Vlada Savić nezamenjiv, drugi smatraju da je novi dečko Jovane Jocić daleko zgodniji.

 

Komentari (0)

Loading