Celebrity News

Velika tajna Nikoline Kapor: Vezu sa ovim poznatim muškarcem koji se žestoko zamerio Saši, krije kao zmija noge

Bivši dečko Nikoline Kapor bio je ovaj poznati voditelj

Velika tajna Nikoline Kapor: Vezu sa ovim poznatim muškarcem koji se žestoko zamerio Saši, krije kao zmija noge

Nikolina i Saša Kapor već godinama važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, a malo ko zna da ih povezuje jedan muškarac iz prošlosti. Naime, bivši dečko Nikoline Kapor, tada Kovač, bio je sa njom, ali i još jednom izabranicom Saše Kapora.

Reč je o nekadašnjem tv licu, Vladi Stanojeviću, koji već nekoliko godina živi u Sjedinjenim Američkim Državama, a koji je pre nego što je srela Sašu bio u romansi sa pevačicom.

Pročitajte: Nesreća nikad ne dolazi sama - Potresne vesti i najteži dani Nikoline Kovač i Saše Kapora

– Rano je da pričam o tome. Nikolina trenutno nije u Beogradu, već je kod svojih u Sarajevu, ali smo u stalnom kontaktu. Mogu da kažem da je ona jedna divna, prelepa i lepo vaspitana mlada dama, sa kojom bih voleo da imam ozbiljniju vezu - govorio je tada Vlada, a nedugo nakon ovog kraha, Nikolina je uplovila u romansu sa Sašom sa kojim je i danas u srećnom braku.

Ipak, bivši dečko Nikoline Kapor i njen suprug i pored nje, dokazali su da imaju isti ukus jer su obojica bili u vezi sa izvesnom Ninom Božić.

- Raskinuo sam sa tadašnjom devojkom i posle nekoliko meseci njih dvoje su se smuvali. Mene bi bio blam da nosim titulu dečka bivše devojke neke poznate ličnosti, već bih se potrudio da snimim prvi hit u karijeri - rekao je tada Vlada, dok je Kapor ostao dostojanstven i vrlo pristojno mu odgovorio:

Pročitajte: Porodica Vlade Stanojevića koju je osnovao u Americi je sve samo ne obična - Doneo je odluku o detetu koja je sve iznenadila (FOTO)

Instagram

 

- Verovatno očekujete da ću reći da je Vlada neostvarena ličnost, poltron, neko ko bez bilo koje osnove komentariše tuđ život, a i ne poznaje tu osobu. Ali nećete dobiti željeni odgovor, reći ću samo da Vlada odlično radi svoj posao i da samo treba u tom pravcu da nastavi - bio je jasan Kapor.

Komentari (0)

Loading