Celebrity News

Retka porodična fotografija: Milica Janketić podelila trenutak iz detinjstva, izgled Marka Janketića svi komentarišu (FOTO)

Autor: | 19/06/2022

Izgled Marka Janketića iz detinjstva izaziva mnogo pažnje

Retka porodična fotografija: Milica Janketić podelila trenutak iz detinjstva, izgled Marka Janketića svi komentarišu (FOTO)

Njihov otac i slavni glumac Mihailo Janketić koji nas je napustio pre tri godine sigurno bi bio ponosan na način na koji se njegova porodica još više i jače drži zajedno nakon njegovog odlaska. U prilog tome govori objava njegove ćerke Milice Janketić koja se podsetila jedne stare porodične fotografije na kojoj su sva deca Janketića zajedno a jasno je da su jednako posvećeni zajedništvu i danas.

Instagram

 

Porodična arhiva raznežila je sve članove porodice Janketić, a Milica je podelila objavu koja joj je prošle godine u isto vreme jednako efikasno izmamila suze na oči. Tu vidimo ne samo nju iz dana kada je bila devojčica, već i njenog brata Marka Janketića, kao i sestru Ivu. Upravo Marko Janketić iz detinjstva izazvao je dosta pažnje onih koji su pogledali fotografiju jer dečak sa nje izuzetno podseća na glumca kakvog znamo danas.

Pročitajte: Nikada ga ovakvog nismo videli! Jasno je kao dan Marko Janketić biće sjajan otac (FOTO)

Na fotografiji je i njihov najstariji brat Radomir Janketić koji se i tada brinuo o svojim mlađim sestrama i bratu kao što je uz njih i danas. Dok mnogi komentarišu ko se najviše promenio u odnosu na ovaj period, jasno je da je Marko Janketić najviše ostao sličan izgledu iz prošlosti pa se na fotografiji lako prepoznaje.

Komentari (0)

Loading