Celebrity News

Nikada ga ovakvog nismo videli! Jasno je kao dan Marko Janketić biće sjajan otac (FOTO)

Sestrić Marka Janketića preslatki je dečak koji ponosno nosi ime pokojnog dede

Nikada ga ovakvog nismo videli! Jasno je kao dan Marko Janketić biće sjajan otac (FOTO)

Kada se prošle godine glumica Milica Janketić porodila, niko nije sumnjao da će njen mezimac, koji nosi ime pokojnog dede Mihaila Janketića, potpuno osvojiti porodicu. Maleni dečak posebno je vezan za maminog mlađeg brata Marka Janketića, što se da prosuditi na osnovu najnovijih fotografija ponosnog ujaka.

Pročitajte: Došlo je vreme da PRIZNAM ISTINU: Marko Janketić ekskluzivno za Story PRVI PUT o vezi sa Anđelkom Prpić!

Instagram

 

Sestrić Marka Janketića iziskuje veliku brigu i pažnju, što mu zvezda serijala "Ubice mog oca", bez pogovora i izuzetaka pruža. Čak i kada je najumorniji, nakon zahtevnih snimanja i pozorišnih proba, glumac voli da poseti sestru i zeta i poigra se sa ljubimcem.

Pročitajte: Miša bi bio ponosan, svi su na okupu: Isplivala prva porodična fotografija nakon smrti glumca, posebno mesto dobio je sestrić Marka Janketića

Boško Karanović

 

Glumčeva poslednja objava na "Instagramu" svedoči tome koliko su maleni sestrić i ujak bliski, a mnoge dame prokomentarisale su i da se jasno kao dan vidi da je Marko uveliko spreman za ulogu oca, te da je pitanje samo dana kada će ga i ta srećna zvezda pogoditi.

Pročitajte: Da ti srce stane: Prva fotografija sina Milice Janketić otkriva da je od dede Miše osim imena nasledio i OVO

Miloš Lužanin

 

Uprkos velikom angažovanju kada je porodica u pitanju i na polju glume, Janketić je nedavno izdvojio vreme i prisustvovao otvaranju izložbe u čast svog pokojnog oca. Pozorišna posveta "Mihailo Janketić" autorke Biljane Ostojić održana je u Muzeju pozorišne umetnosti Srbije u Beogradu.

Komentari (0)

Loading