Celebrity News

Sestra Milica najveselija, pesma se ori Herceg Novim: Udala se Ana Dabović, pogledajte kako izgledaju mlada i mladoženja (FOTO)

Autor: | 19/06/2022

Venčanje Ane Dabović proteklo je uz povorku i tradicionalne običaje

Sestra Milica najveselija, pesma se ori Herceg Novim: Udala se Ana Dabović, pogledajte kako izgledaju mlada i mladoženja (FOTO)

Privatna Arhiva

U Herceg Novom danas je veselo jer se udala poznata košarkašica Ana Dabović za vaterpolistu Iliju Mustura. Venčanje Ane Dabović održano je pred desetinama zvanica a prethodila mu je velika povorka automobila sa istaknutom srpskom zastavom. Od ranog jutra u domu Dabovićevih vladalo je slavljeničko raspoloženje a među najglasnijima i najsrećnijima našla se Anina sestra Milica Dabović. Prilikom svega što je prethodilo ceremoniji kao i svega nakon nje strogo su poštovani tradicionalni crnogorski i srpski običaji a delovi toga zabeleženi su na društvenim mrežama.

Instagram

 

Stoga se moglo videti i kako je mlada izgledala ovom važnom prilikom. Venčanje Ane Dabović obeleženo je njenom prelepom venčanicom koja je upotpunjena svedenim nakitom i frizurom. Mladoženja Ilija Mustur bio je elegantan ali je umesto kravate odabrao leptir-mašnu.

Instagram

 

 

Instagram

 

Nakon ceremonije upriličena je svadbena proslava u jednom restoranu tik kraj mora a sve je bilo na vrlo visokoj noti. Navodno je u jednom od najskupljih restorana Crne Gore tanjir svake od zvanica koštao 240 evra a nije se štedelo ni na drugim stvarima. Za svadbu je angažovan niko drugi do Saša Matić koji je ulepšao venčanje Ane Dabović i ispunio veliku želju mladenaca.

Pročitajte: Ko je zgodni vaterpolista za kojeg se verila Ana Dabović: Otkrivamo nepoznate detalje o kršnom Crnogorcu Iliji Musturu (FOTO)

Instagram

 

Instagram

 

Ana i Ilija već neko vreme su zajedno a sada je njihoba ljubav ozvaničena. Njih dvoje žive zajedno u Francuskoj gde ih vezuju poslovne obaveze, ali nije bilo dileme gde će se održati svadbena proslava.

Komentari (0)

Loading