Celebrity News

"Njemu to jednostavno NE IDE..." Jelena Đoković nikad oštrije o Novaku kao ocu

Autor: | 19/06/2022

Ispovest Jelene Đoković otkriva zanimljive stvari o Novaku kao ocu

"Njemu to jednostavno NE IDE..." Jelena Đoković nikad oštrije o Novaku kao ocu

Ispovest Jelene Đoković koju je nedavno dala u domaćim medijima dovoljna je da zaključite mnogo lepih stvari o njenom suprugu Novaku Đokoviću kao sportisti, suprugu, humanitarcu, ali upravo zbog svih uspeha koje postiže na tim planovima čini se da kao otac ne može da postigne sve što bi želeo iako to ne znači da nije divan i privržen tata.

 

 

Naime, Jelena je ispričala koje su neke razlike u roditeljstvu između Novaka i nje, pa se dotakla slučaja u kom su imali suprotna mišljenja kada je podizanje Stefana i Tare u pitanju. Ispovest Jelene Đoković otkriva da se nisu najbolje slagali oko toga na koji način njihovi naslednici treba da odrastaju.

- Moje poteškoće su bile te što sam želela da zaštitim decu, da im dam izbor da sami odluče da li žele ili ne žele da budu deo našeg javnog života koji je nužan kao posledica velikog uspeha, istorijskog uspeha koji je Novak postigao. Između ostalog moj muž možda nema takva razmišljanja, pa je trebalo naći kompromis. On je odrastao u uslovima gde je sanjao da bude voljen, viđen, da stoji na vrhu sveta, da svi znaju za njega, dok sam ja sanjala potpuno drugačiji san. Ja sam želela da budem uspešna žena iz senke - započela je priču Jelena pa dodala zašto Novak možda nije savršen kao tata.

 

 

- Novak je stvarno divan otac i jako to dobro radi, ali njegov kapacitet za tu vrstu koncentracije koju deca zahtevaju je limitiran jer on ima previše obaveza i u tom kontekstu mislim da smo jako dobar tim zato što je meni veliko zadovoljstvo da budem tu i imam pomoć. Mi vrlo dobro znamo šta su Novakove potrebe i sve se mi uklapamo u te potrebe. To je manje glamurozno reći, ali je istina i Novak je toga svestan. I njegovi roditelji i njegova braća, mi smo svi podređeni tom velikom uspehu, svetskom uspehu - glasi ispovest Jelene Đoković, a ona je zatim dodala i da su zajedno doneli odluku da deca više ne putuju na sve turnire.

Pročitajte: Trebalo bi da se vole: Sin i ćerka Novaka i Jelene Đoković se svađaju, Jelena otkrila detalje iz porodičnog doma

 

 

- Deca su porasla, žele da imaju drugare, žele da idu u svoj vrtić, da imaju svoje rutine, svoj poznati parkić, poznate lokacije i da znaju gde su. Novak je neko ko je odrastao sa tim intenzitetom "brejk lopta, meč lopta, brejk lopta, meč lopta", ali mi se umorimo gledajući, mi promenimo kanal da se odmorimo. On je u tome non-stop, on kada se vrati kući gleda na Jutjubu i analizira šta se dešavalo u nekom drugom meču, koji je sledeći protivnik, šta konkurencija radi, on je vrlo posvećen i veliki je profesionalac. I ja sam to živela pre nego što su deca došla, a ovo je nova priča koju ja pokušavam da uhodavam i još uvek to manje uspešno radim nego što bih volela u smislu da se umaram mnogo od putovanja i insistiram da putovanja budu ređa kako bi bila kvalitetnija - ispričala je Jelena.

Komentari (3)

Loading
aaaaa

07:54 21.06.2022

Majke ti, prestani vise da s...., ti pa ti, a gde bi bila da nije Novaka!