Celebrity News

Trebalo bi da se vole: Sin i ćerka Novaka i Jelene Đoković se svađaju, Jelena otkrila detalje iz porodičnog doma

Deca Novaka Đokovića povremeno dolaze u sukob, a njihova mama Jelena ima sjajan način da ih smiri

Trebalo bi da se vole: Sin i ćerka Novaka i Jelene Đoković se svađaju, Jelena otkrila detalje iz porodičnog doma

Deca Novaka Đokovića, Stefan i Tara, uglavnom se sjajno slažu, međutim, baš kao i sva deca povremeno se posvađaju, najčešće oko igračaka. U tim prilikama, mama Jelena ima sjajan metod kojim rešava svađu, a koju je svojevremeno otkrila tokom vebinara roditelja:

- Treba kazati, recimo, vidim da ste se igrali one igre i sestra smatra da je sad na nju red za igračku, a brat kaže da je na njega red. Stavite se u njihove cipelice, deca treba da vide da ste došli kao neutralna osoba. Oni će naravno negirati sve, ali onda opet insistirajte da se ne zovu pogrdnim imenima, da ne kažu jednom drugom – ti si lažov. Treba da postoje jasna pravila u kući. Kod mene je uvek u kući dogovor. U situacijama kad se prepiru kažem – hajmo sad tajm-aut, da svako kaže šta želi. Ćerka, pošto je mlađa, često neće da kaže. Onda dam Stefanu da kaže šta on želi, pa onda opet insistiram da i Tara kaže svoje da bismo došli do rešenja, u suprotnom ćemo sve po Stefanovom. Tako je podstičem da i ona kaže šta želi. I ubrzo oni zaborave oko čega su se svađali. U svemu je važno ne zauzimati stranu, već posredovati, pomoći deci da reše problem - ispričala je Tarina i Stefanova mama.

Pročitajte: Velika PORODIČNA TAJNA koja će vas baš iznenaditi - Dijana Đoković otkriva zašto Novak i Jelena nisu KRSTILI SVOJU DECU

Osmogodišnji Stefan i petogodišnja Tara često uz pomoć mame Jelene reše suptilne sukobe koje imaju tokom igre, a roditelji ne kriju da su najponosniji što su uspeli da kod svojih mališana izgrade skladan bratsko-sestrinski odnos ispunjen ljubavlju i razumevanjem.

Komentari (0)

Loading