Celebrity News

Povratak 90-ih! Anđelka Prpić ponela asesoar koji je obožavala kao devojčica: Da li biste ga vi ovako uklopili (FOTO)

Modni odabir Anđelke Prpić uvek je bio u skladu sa događajem i temom

Povratak 90-ih! Anđelka Prpić ponela asesoar koji je obožavala kao devojčica: Da li biste ga vi ovako uklopili (FOTO)

Vrlo često modni odabir Anđelke Prpić komentarisan je od strane dizajnera i stilista i niko joj još uvek nije pronašao manu. Svesna prilike za koju se oblači, prvenstveno teme, glumica vrlo oprezno bira kombinacije i gotovo nikada se kod nje ne može videti promašaj. Vodi se onime da je manje uvek više, zato vrlo retko nosi drečave, jake boje, šarene dezene bez mere i naginje beloj, bež, crnoj, braon i teget nijansi, koje uklapa vrlo jednostavno.

Pročitajte: Suknja i frizura nikad kraće: Otkako se zaljubila Anđelka Prpić blista, oduševila najnovijim izdanjem (foto)

 

 

Svojevremeno je od devojke koja se bavi psihološkim usavršavanjem dobila savet da ormane isprazni od komada koje minimum godinu i po dana nije obukla. Poslušala ju je raščistila prostor i energiju, a istog saveta počela je da se vodi i u šopingu.

Pročitajte: Slučajnost ili sudbina: Anđelka Prpić je ponovo zavolela njega, srce ne bira

Instagram

 

Par stvari sentimentalne vrednosti, međutim, nije mogla da se odrekle, među njima su komadi koje je nosila kao devojčica. Prpićeva se nedavno prisetila čuvene pederuše, mnogima omiljenog asesoara, koji se vratio u modu. Modni odabir Anđelke Prpić ovoga puta bila je klasična siva haljina na bretele sa v izezom, na noge je obula patike, na oči je stavila naočare, a oko struka okačila popularnu torbicu. 

- Pozdrav za sve ljubitelje pederuša - u opisu fotografije svoje najnovije odevne kombinacije napisala je Anđelka, koja ni ovoga puta po mišljenju modnih stručnjaka nije podbacila.

Komentari (0)

Loading