Moda

Ormar Seke Aleksić vredan pola miliona evra krije detalj koji sam košta kao sve ostalo u njemu: Evo o čemu je reč (FOTO)

Stil Seke Aleksić doživeo transformaciju

Ormar Seke Aleksić vredan pola miliona evra krije detalj koji sam košta kao sve ostalo u njemu: Evo o čemu je reč (FOTO)

Otkako je postala mama, prvo sina Jakova, a zatim i Jovana stil Seke Aleksić u velikoj meri se korigovao. Prioriteti su joj se posložili i mada i dalje ima vremena na pretek za šoping i novca da sebi priušti najskuplje krpice, više to ne čini u onoj meri u kojoj je ranije. Uprkos tome što je malo usporila, Seka u svom garderoberu krije skupocene haljine, unikatne dizajnerske komade cipela, tašni, bundi - od Louis Vuittona, preko Prade do Balenciage. 

Pročitajte: Dečaci su najsrećniji! Iz doma Seke Aleksić stižu nam prelepe vesti, Seka i Veljko na ivici suza (FOTO)

Instagram

 

Čitava jedna polica od poda do plafona načičkana je potpeticama od kojih su neke vrlo slične, neke su identiče samo u drugoj boji, što govorii u prilog tome da Seka nije štedela kada je trebalo da podmiri svoje hirove, a nije isključeno da je to radila i kako bih zadovoljila estradnu scenu i fascinirala fanove.

Pročitjate: Idealno za Uskršnji post: Jednostavan i ukusan recept iz kuhinje Seke Aleksić (foto)

Instagram

 

Sledećih par polica u njenom garderoberu čine tašne svih oblika, veličina i brendova. Za neke od njih pevačica je svojevremeno umela da izdvoji i po nekoliko stotina hiljada evra, te ima običaj da ih nakon nošenja, očisti uvije u njihovu originalnu foliju i fotrolu i skladišti po fiokama, kako se nepotrebno ne bi habale. Kako su sada moderne mini torbe za svakodnevnicu i tom trenudu se Aleksićeva priklonila.

Pročitajte: OBRT! Saša Vidić otkriva sve DETALJE razgovora sa Sekom Aleksić nakon što ju je javno izvređao

Instagram

 

Centralni deo ormara čine štenderi na kojima vise balske, svečane haljine, kreacije koje je svojevremeno koristila za potrebe snimanja spotova, ali i jakne i bunde od pravog najfinijeg krzna.

Pročitajte: Kućna pomoćnica OTKRILA PIKANTNE DETALJE: Evo kakav odnos imaju Seka Aleksić i Veljko Piljikić iza zatvorenih vrata

Instagram

 

Stil Seke Aleksić s majčinstvom se u velikoj meri promenio ali ne i činjenica da joj je ormar i dalje omiljeno mesto za relaksaciju, čak je u njega unela i krevet. Pomenutu prostoriju obožava i njen mlađi naslednik Jovan, a snimajući ga kako se krije među njenim krpicama pevačica se našalila da je upravo on njena najvrednija stvar u ormaru, neprocenjiva, koja se ne može po vrednosti meriti ni sa jednim komadom cipela ili torbi.

Komentari (0)

Loading