Celebrity News

Kakve haljine! Isplivala prva fotografija Jovane i Bebe Balašević sa venčanja brata Alekse, javnost ne prestaje sa komentarima

Ćerke Đoleta Balaševića na venčanju svog brata izgledale ovako

Kakve haljine! Isplivala prva fotografija Jovane i Bebe Balašević sa venčanja brata Alekse, javnost ne prestaje sa komentarima

Ćerke Đoleta Balaševića, Jovana i Jelena pre četiri dana bile su najponosnije sestre, ali i zaove na svetu. Njihov brat Aleksa venčao se sa svojom trudnom izabranicom Nikolinom u Hramu Svetog Save, a ovu važnu ceremoniu Balaševići su proslavili na intimnom ručku.

Baš zbog doze intime koju je celo slavlje, kao i ceremonija, imalo, ćerke Đoleta Balaševića nismo do sada imali priliku da vidimo, pa su se mnogi pitali kako su tog posebnog dana izgledale Beba i Jovana.

Pročitajte: Potekla je suza u majčinom oku - Oženio se Aleksa Balašević, pogledajte prvu fotografiju

Privatna Arhiva

 

Fotografija koju su ovim povodom napravile sa svojim mezimcem, svedoči da su ćerke Đoleta Balaševića sušta suprotnost. I dok je Beba nosila lepršavu haljinu na tufne, koje su opet u modi, Jovana je blistala u slip crnoj haljini, koju je upotpunila kaubojkama.

Obe sestre odabrale su svedenu frizuru i šminku, a svi su se složili da su za ovu priliku blistale. A koji look se vama više dopao?

Komentari (3)

Loading
Makki

11:43 22.06.2022

Jedno je sigurno, nemaju izveštačen izgled pun silikona, kakve su takve su.