Celebrity News

Najlepše vesti iz porodice Balašević, Olivera plače od sreće: Verenica Alekse Balaševića trudna, otkriven i POL BEBE (FOTO)

Sin Đorđa Balaševića postaje otac, prenose domaći mediji...

Najlepše vesti iz porodice Balašević, Olivera plače od sreće: Verenica Alekse Balaševića trudna, otkriven i POL BEBE (FOTO)

Sin Đorđa Balaševića postaje otac - vest koja je odjeknula juče i oduševila mnoge. Naime, Aleksa Balašević i njegova verenica Nikolina, čekaju prvo dete.

 Sin Đorđa Balaševića postaje otac - verenica Alekse Balaševića trudna

Najveće iznenađenje saopštila je udovica Balaševića, Aleksina majka Olivera, tokom predstavljanja, u porodičnoj kući u Novom Sadu, dopunjeno izdanje zbirke pesama "Dodir svile". Ona je juče proslavila rođendan i otkrila najlepše vesti, da će postati baka po treći put.

Pročitajte: Nismo se nadali! Fotografija otkrila istinu o odnosu Olivere Balašević i njene snaje Nikoline

Instagram

 

Inače, mladi producent i predsednik MMA organizacije "Megdan" zaprosio je svoju izabranicu krajem 2019. godine u Izraelu. Nikolina se sinoć pridružila članovima porodice Balašević kada su se zajedno pojavili na sceni pred kraj dvočasovnog programa, a u publici su bili i njeni roditelji koje je Olja posebno pozdravila, piše "Hello" .

Takođe, kako navodi pomenuti medij, izvesno je da par očekuje devojčicu.

Pročitajte: "Dok nju nisam sreo, nisam bio stabilan" - Upoznajte Nikolinu, verenicu Alekse Balaševića koja mu je promenila život iz korena

Luka Šarac

 

 

Komentari (0)

Loading