Celebrity News

Parče raja daleko od Beograda: Ovo je magično mesto na kome su deca Danijele i Stefana Buzurovića najsrećnija (FOTO)

Vikendica Danijele i Stefana Buzurovića na Goliji je pravi raj

Parče raja daleko od Beograda: Ovo je magično mesto na kome su deca Danijele i Stefana Buzurovića najsrećnija (FOTO)

Bračni par Buzurović uživa u svakom danu koji provodi sa svojim mališanima, sinom Nestorom i ćerkom Klarom. Ipak, kada se zasite vreve gradskih ulica, njih četvoro spakuju ono najosnovinije i putuju u svoju oazu sreće. Vikendica Danijele i Stefana Buzurovića u Devićima na Goliji pravi je raj u kome oni uživaju sa svojim mališanima.

Da su sebi obezbedili parče mira daleko od beogradske gužve, Danijela je otkrila na svojim mrežama, kada je prvi put objavila fotografiju iz njihove vikendice na Goliji, uz komentar da će se tu sa uživanjem baviti povrtarstvom.

Pročitajte: Iznenadiće vas kako su Danijela i Stefan Buzurović uredili svoj dom - Pogled će vam zastati na OVOM detalju (FOTO)

Njih dvoje neretko sa svojim mališanima posećuju Deviće gde se Buzurovići bave poljoprivredom, dok njihovi mališani uživaju u prirodi. Pored neverovatnog pogleda, koji se pruža svuda oko njihovog imanja i nestvarne prirode, Buzurovići su ovde sebi stvorili i svojevrsan hobi, pa kuću uvek posećuju sa puno entuzijazma.

Komentari (0)

Loading