Celebrity News

Kad ti mezimicu MUŽ ODVEDE U DRUGU DRŽAVU: Ova prelepa žena je majka Nevene Božović i evo kako je prihvatila zeta pilota (FOTO)

Autor: | 26/06/2022

Majka Nevene Božović velika je podrška pevačici

Kad ti mezimicu MUŽ ODVEDE U DRUGU DRŽAVU: Ova prelepa žena je majka Nevene Božović i evo kako je prihvatila zeta pilota (FOTO)

Uspeh je pevačici Neveni Božović bio zagarantovan još kada je kao devojčica predstavljala Srbiju na Dečjoj pesmi Evrovizije, da bi kasnije bila njena predstavnica i na "velikoj" Evroviziji, a bila je i finalistkinja "Prvog glasa Srbije". Međutim, mnogi se slažu da je podrška njenih roditelja koji su podizali Nevenu u komplikovanim okolnostima koje su se dešavale na Kosovu umnogome odredila taj uspeh. Majka Nevene Božović nije neko ko voli da se eksponira u medijima ali zato se zasluženo pominje uvek kada je ova tema u pitanju, jer je ćerki bila ogromna podrška na samim počecima njene karijere, što nastavlja da čini i danas.

 

 

 

 

Majka Nevene Božović zove se Ružica a pored uticaja koji je imala na njenu profesionalnu trasu, javnosti je posebno interesantna i zbog velike fizičke sličnosti koju ima sa naslednicom, ali i činjenice da zbilja izgleda kao da joj je sestra a ne majka. Ako je mladolikost nasledna crta mežu ženama iz ove familije onda ni pevačica ne mora mnogo da brine o godinama.

 

 

Majka Nevene Božović je ostvarena na polju rada sa studentima kao profesor tehničkih nauka a sa ćerkom deli ljubav prema muzici, putovanjima, a odnedavno i Neveninoj ćerki Anki pa je Ružica pre svega jedna posvećena baka.

Pročitajte: Mala Anka neustrašiva je na tatu! Ostvaruje se najgora noćna mora Nevene Božović (FOTO)

 

 

Odnos koji neguju Nevenin muž Nikola Ivanović i majka Nevene Božović takođe je zanimao mnoge, ali jedina istina je da je Ružica takođe požrtvovana tašta, te da joj je drago što je njena ćerka u pilotu pronašla svoju porodičnu sreću.

Komentari (1)

Loading
Nadica

23:52 26.06.2022

Preslatka Nevena , muz i dete , svi troje idealan spoj i PRELEPl !!!