Celebrity News

Mala Anka neustrašiva je na tatu! Ostvaruje se najgora noćna mora Nevene Božović (FOTO)

Ćerka Nevene Božović likom podseća na mamu, a čini se da karakter ima tatin

Mala Anka neustrašiva je na tatu! Ostvaruje se najgora noćna mora Nevene Božović  (FOTO)

Kada je na svet došla ćerka Nevene Božović svi koji su imali tada prilike da zavire u njen krevetac komenarisali su da lični na mamu, dok karakterom podseća na tatu, pilota Nikolu Ivanovića. Već tada sa svega par dana mogao se očitati temperament male Anke, koja je, ako je suditi po najnovijim fotografijama pevačice, vremenom zaista pokazala tatinu neustrašivost i ljubav prema visinama.

Pročitajte: Ćerka Nevene Božović stigla kući: Fotografija male Anke na plaži otopiće sva srca (FOTO)

 

 

Naime, pevačica je nedavno u vidu slika sa pratiocima podelila dragocen porodični momenat, na kojima njena mezimica pozira sa tatom na njegovom poslu. Ponosni otac malenu Anku poveo je sa sobom na aerodrom, pa u kabinu aviona, gde se jasno videlo da joj tamo vrlo prija. Nimalo joj nije bilo dosadno, naprotiv uživala je u tom okruženju, što je Nevenu pomalo i zabrinulo.

Pročitajte: Koliko je zgodan i mi bismo ga krili od svih: Pogledajte EKSKLUZIVNE fotografije sa tajnog venčanja Nevene Božović i njenog bogatog muža

Instagram

 

Koliko god da je ponosna na supruga i njegov poziv Božovićka, navodno, ne bi volela da o još jednom članu porodice brine kada ode na posao, tačnije kada poleti. Svojoj mezimici želi neki manje stresan posao, poput njenog, a da li će mala Anka zaista krenuti očevim stopama, kako se pretpostavlja, ili će se pak odlučiti za muziku vreme će pokazati. 

Komentari (0)

Loading