Celebrity News

"Život mi je postao nepregledni haos": Evo na šta se Miloš Biković žali gde stigne, kako će ovo uticati na vezu sa Ivanom? (VIDEO)

Intervju Miloša Bikovića otkriva veliki problem zbog kojeg ne može sasvim da upravlja svojim privatnim životom

"Život mi je postao nepregledni haos": Evo na šta se Miloš Biković žali gde stigne, kako će ovo uticati na vezu sa Ivanom? (VIDEO)

Glumac Miloš Biković organizovao je prethodne sedmice druženje postave druge sezone serije "Južni vetar" sa medijima koja je ovog puta u znatno drugačijem i bogatijem sastavu ako uzmemo u obzir broj inostranih i holivudskih imena koja učestvuju u tom projektu. Baš je to bio jedan od razloga da Biković podeli svoje impresije sa domaćim novinarima, ali je bilo i prilike da se osvrne i na neke druge teme pa se i požali kako zbog mnogo posla mora da odbija velike uloge ali i nema previše vremena za sebe.

Pročitajte: NIKOME NI REČ: Tajni susret Brankice Sebastijanović i Miloša Bikovića, posle osam godina, završio se neslavno! Ovo su detalji

- Kada se zgužvaju obaveze u jedan nepregledni haos, uzmem petnaest dana odmora, počeo sam da ga planiram sada kao poseban projekat. Nadam se da će biti vremena za odmor i ovog leta - poručio je Biković, a šta je još rekao o tajnama sa seta saznajte u videu iznad.

Komentari (0)

Loading