Celebrity News

Nakon priče o razvodu braka Jana Milić Ilić konačno pronašla sreću, ali u TUĐEM zagrljaju (FOTO)

Brak Jane Milić Ilić navodno je pre nekoliko godina bio na prekretnici

Nakon priče o razvodu braka Jana Milić Ilić konačno pronašla sreću, ali u TUĐEM zagrljaju (FOTO)

Davne 2011. godine daleko od očiju javnosti počeo je brak Jane Milić i njenog izabranika, Miroslava Miše Ilića. Glumica i producent upoznali su se u liftu a vrlo brzo od početka zabavaljanja odlučili da započnu zajednički život i na kraju krajeva i venčaju se daleko od svih znatiželjnih pogleda, pa i članova porodice. Iz ogormne ljubavi Jana i Miša dobili su sina Đorđa, na čijem obrazovanju i vaspitanju oboje mnogo rade, a uprkos svim srećnim okolnostima i zvezdama koje su paru godinama unazad bile naklonjene u jednom momentu činilo se da njih dvoje dalju budućnost neće dočekati zajedno.

Pročitajte: Janu Milić Ilić obožavate, a o njenoj rođenoj sestri priča ceo svet (foto)

 

 

Jana je ćak za Story pre dve godine izjavila da njen brak više nije bajka, što je mnoge navelo da pomisle da je razvod izvestan.

- Ljudi najčešće zaboravljaju da su se venčali da im bude lepo, da ujutru kada ustanu, jedno drugome vraćaju osmeh na lice. Sve češće im, međutim, postaje mučno da se s posla vrate kući. Mislim da nikada ni iz kog razloga ne bih mogla to da trpim, niti bih dozvolila da u borbi za opstanak braka izgubim sebe - izjavila je glumica.

Pročitajte: Ručak ne mora biti ni skup ni komplikovan da bi bio sjajan: Recept Jane Milić Ilić oduševio ljubitelje testenine

Instagram

 

Iako se na prekid braka sve do danas nije odlučila, lepa glumica odabrala je da se smeje pa makar i u tuđem zagrljaju, o čemu govori jedna od njenih instagram fotografija. Jana, naime, uživa u društvu prijateljice Marine i ne libi se da pokaže da ima divne ljude od poverenja koji će uvek stati uz nju ćak i ako se odluči da dalje nastavi sama.

Komentari (0)

Loading