Celebrity News

Snovi o venčanju su se SRUŠILI: Verenica Anđela napustila Krajinovića OVO JE UZROK RASKIDA

Raskinuli Filip Krajinović i Anđela Novčić - ovo su detalji

Snovi o venčanju su se SRUŠILI: Verenica Anđela napustila Krajinovića OVO JE UZROK RASKIDA

Raskinuli Filip Krajinović i Anđela Novčić. Srpski teniser i njegova izabranica na vezu su stavili tačku posle tri godine i brojnih nagađanja o njihovom skorom venčanju. 

Kako pišu domaći mediji, Anđela je spakovala kofere i napustila Filipov stan u luksuznom beogradskom naselju, a razlog za to su Filipova česta odsustva i putovanja.

- Filip je u poslednje vreme stalno na turnirima, a Anđela je retko boravila sa njim. Australija je bila poslednji turnir na koji su putovali zajedno. Nakon toga je sve mečeve pratila od kuće i prilično su se odaljili - kaže izvor i dodaje:

Pročitajte: Šuška se o raskidu - Prava istina o odnosu Filipa Krajinovića i njegove devojke Anđele

Instagram

 

- Filip je fokusiran na karijeru i maksimalno se posvetio treninzima zbog čega im je i komunikacija bila proređena. Sve to dovelo je do gašenja emocija, pa su seli i porazgovarali. Doneli su zajedničku odluku da je najbolje da se rastanu prijateljsk.

Raskinuli su Filip Krajinović i Anđela Novčić i početkom 2020. godine, nakon samo par meseci zabavljanja, ipak, ubrzo su shvatili da ne mogu jedno bez drugog pa su se pomirili i otpočeli zajednički život. Ima li nade da se ta situacija još jednom ponovi javnosti nije poznato, ali kako su odnosi ostali prijateljski verujemo da je sve moguće.

Komentari (0)

Loading