Celebrity News

Sa stomakom DO ZUBA, Hana Huljić se izložila OVOM VELIKOM RIZIKU! Zašto je Petar Grašo BESAN na svoju suprugu (VIDEO)

Trudna Hana Huljić mesec dana pred porođaj izložila se velikom naporu

Sa stomakom DO ZUBA, Hana Huljić se izložila OVOM VELIKOM RIZIKU! Zašto je Petar Grašo BESAN na svoju suprugu (VIDEO)

Trudna Hana Huljić, koja sa Petrom Grašom očekuje ćerkicu, porodiće se u narednih mesec dana, ali je to ne sprečava da radi. Naime, lepa trudnica mesecima se spremala za koncert Zg Classic na kome je zapevala uz svog oca Tončija.

Tonči je izvodio svoju pop misu "Misa Mediterana", čiju je treću deonicu "Dies Irae" napisala, orkestrirala i izvela trudna Hana Huljić. S obzirom da su pripreme za koncert bile naporne i da je preživela svojevrsni stres, suprug Petar, kao i ostali članovi porodice, bili su zabrinuti za nju, a kako bi ih umirila Hana je obećala da je ovo i zvanično bio njen poslednji nastup pre porođaja.

Pročitajte: OVAJ stajling može poneti svaka trudnica - Hana Huljić sa "stomakom do zuba" očarala ceo region (FOTO)

 

 

- Ovo jadno biće je moralo da sluša ove raznorazne zvukove mog upevavanja poslednjih dana, dosta se bunila, ali rekla sam večeras još da izdržim i onda obećavam da prestajem sa pevanjem - kaže Hana za hrvatske medije i dodala:

- Imam potrebu da otpevam svoju kompoziciju jer sam je napisala baš za sebe i rekla sam da ću izdržati dve pesme - kaže i dodaje da je sada potpuno spremna da sa suprugom Petrom u miru čeka rođenje ćerkice.

 

 

- Sve je u redu. Ovo je zapravo bio najveći stres i sad kad je prošlo, sad može biti bilo šta i bilo kad.

 

Komentari (0)

Loading