Celebrity News

Gest zaove RASPLAKAO trudnu Hanu Huljić: Ko bi rekao da će joj sestra Petra Graša OVO URADITI samo 4 meseca posle venčanja

Sestra Petra Graša - svi detalji odnosa sa Hanom

Gest zaove RASPLAKAO trudnu Hanu Huljić: Ko bi rekao da će joj sestra Petra Graša OVO URADITI samo 4 meseca posle venčanja

Sestra Petra Graša, Bura Grašo, udata Radošević, presrećna je što je njen brat zasnovao porodicu. Naime, iako su veoma bliski Petar i Bura ne provode mnogo vremena zajedno, jer je ona porodicu sa košarkašem Leom Radoševićem zasnovala u Berlinu.

Ipak, na svadbu svog brata rado je došla, oduševljena njegovim emotivnim odabirom. Bura izuzetno ceni svoju snaju Hanu i raduje se da joj pomogne kada se njena bratanica rodi. 

Pročitajte: Ja sam ti ŽENA! Drama u Zagrebu zbog SUSRETA Petra Graša i Danijele Martinović (FOTO)

 

 

Hana, koja nestrpljivo očekuje rođenje ćerkice, otkrila je da ona i Petar nisu kupili svu bebi opremu, jer im je sestra Petra Graša spremila mnogo stvari od svoje ćerkice Leni, što Hana smatra divnim gestom svoje zaove.

- Nismo još kupili sve što je potrebno za dete. Imamo još vremena, imamo većinu stvari od njegove sestre, ne treba ni pretrpavati - rekla je skromna kao i uvek Hana i jasno stavila do znanja da ju je Petrova porodica prihvatila s puno ljubavi i podrške.

 

Komentari (0)

Loading