Celebrity News

Oče, propustio si ceo moj život, sad možeš da upoznaš snaju: Prvi snimci Devina Antonovića sa izabranicom koja mu je ukrala srce

Devojka Devina Antonovića donedavno je bila prava misterija za javnost

Oče, propustio si ceo moj život, sad možeš da upoznaš snaju: Prvi snimci Devina Antonovića sa izabranicom koja mu je ukrala srce

Uz vanbračnog sina Miroslava Ilića dok se provlačio po sudovima i dokazivao da su zaista u srodstvu, bila je emotivna izabranica, o kojoj se do sada malo znalo. Devojka Devina Antonovića ukrala je srce cenjenog doktora, te ne čudi što je nerazdvojan od nje. Zaljubljeni par koristi svaku priliku da se odmori od profesionalnih briga, a po svemu sudeći njihova oaza mira je njegov raskošni dom na plaži u Severnoj Karolini.

Pročitajte:Nije Brena! Ova poznata pevačica svedočila je romansi Mirjane i Miroslava, sve iznela u javnost: Istina se mora znati

 

 

Upravo na tom mestu, na verandi sa pogledom na okean nastao je snimak koji je njegova majka, a bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović podelila sa pratiocima na Facebook-u. U jednoj opisnoj rečenici ona je otkrila da njen mezimac uživa sa devojkom i psom, a samo nakratko moglo se videti i kako njena buduća snaja izgleda.

Pročitajte: Ona mu je brisala suze zbog očevog odbacivanja: OVO je najvažnija žena u životu vanbračnog sina Miroslava Ilića, Devina (FOTO)

Facebook

 

Po mišljenju mnogih, posebno onih koji su imali priliku da se nađu u društvu skladnog para, devojka Devina Antonovića otresita je, pametna, samouverena i sposobna mlada žena, po mnogo čemu slična sinu Miroslava Ilića, koji u medicini niže uspehe i poznat je po tome što je do sada već spasao na stotine života.

Komentari (1)

Loading
Veljko

17:36 30.06.2022

Ovaj mamin mezimac je preterao sve granice. Toliko se ponizava sa svojom majkom da pomislim da je totalno neobrazovan i prost. Ostavite Miroslava na miru i živite svoj zivot.