Celebrity News

Ona mu je brisala suze zbog očevog odbacivanja: OVO je najvažnija žena u životu vanbračnog sina Miroslava Ilića, Devina (FOTO)

Ćerka Mirjane Antonović - Devinova najveća podrška

Ona mu je brisala suze zbog očevog odbacivanja: OVO je najvažnija žena u životu vanbračnog sina Miroslava Ilića, Devina (FOTO)

Ćerka Mirjane Antonović, lepa Diana, Devinova je velika podrška...

Pre nego što je u njen život ušao Miroslav Ilić, Mirjana Antonović bila je udata za Daniela Antonovića, kome je podarila ćerku Dianu. Iako je u procesu brakorazvodne parnice upoznala Miroslava i ostala u drugom stanju, kada se Devin rodio, Daniel mu je velikodušno dao svoje prezime.

Facebook

 

Sudeći po onome što vidimo na društvenim mrežama, bivši suprug Mirjane Antonović i vanbračni sin Miroslava Ilića imaju divan odnos, a Devin Danijela smatra ocem. Ipak, mnogo važnija figura u Devinovom životu, svakako je ćerka Mirjane Antonović i njegova polusestra Diana.

Diana je u mnogo čemu Devinu bila uzor, pa je i on, baš kao njegova starija sestra postao lekar. Takođe, oboje su neverovatno vezani za majku, a on je divan ujak njenoj deci.

Pročitajte: E moj tata... Srceparajuća poruka Devina Antonovića Miroslavu Iliću rasplakala sve, povukao je potez koji MNOGO GOVORI

Facebook

 

Diana je sa druge strane ljubav svog oca nesebično delila sa Devinom i neretko mu bila oslonac, kada je kao nepriznato dete Miroslava Ilića zbog očevih postupaka lio suze.

Komentari (0)

Loading