Celebrity News

Kad se naljuti, potpuno se transformiše... Nikola Rađen IZNENADIO izjavom o Ani Kokić: Evo kakva je majka njihovim ćerkama Tei i Nini

Nikola Rađen progovorio o odnosu sa Anom Kokić i otkrio kakva je majka njihovim devojčicama

Kad se naljuti, potpuno se transformiše... Nikola Rađen IZNENADIO izjavom o Ani Kokić: Evo kakva je majka njihovim ćerkama Tei i Nini

Nikola Rađen progovorio o odnosu sa Anom Kokić 

Ana Kokić i Nikola Rađen iz desetogodišnjeg braka dobili su ćerke Ninu i Teu, važili su za jedan od skladnijih parova na domačoj javnoj sceni, a da poštovanje i te kako postoji i nakon razvoda moglo se zaključiti iz Nikolinih reči.

Naime, gostujući u emisiji "Kontrashow",  Nikola Rađen progovorio o odnosu sa Anom Kokić i tom prilikom osvrnuo se i na njeno majčinstvo. Proslavljeni vaterpolista nije štedeo reči. Otvoreno je govorio o pevačici i otkrio kako su ostali u prijateljskim odnosima kao i da su oboje posvećeni vaspitanju ćerki. 

Pročitajte: Suze radosnice na očevom licu: Ćerka Nikole Rađena i Ane Kokić učinila oca ponosnim (FOTO)

 - Ana je žena, majka i carica. Ona je jedna vrlo plemenita žena,veliki radnik. Sve što je uradila, uradila je sama. Ima predivan karakter, dok je ne naljuti. Kada je naljutiš, transformiše se - rekao je Rađen i dodao kako je reagovao kada je Anu prvi put video nervoznu.

-Iznenadio sam se, ali pozitivno. To kod nje traje jako kratko.

Komentari (0)

Loading