Celebrity News

Mašo, ćero, zašto si to učinila: Telo ćerke Jovana Memedovića više nije isto, fotografija otkrila veliku promenu! Tati slomljeno srce

Ćerka Jovana Memedovića avanturista je na tatu

Mašo, ćero, zašto si to učinila: Telo ćerke Jovana Memedovića više nije isto, fotografija otkrila veliku promenu! Tati slomljeno srce

Da ćerka Jovana Memedovića obožava prirodu i putovanja, mogli smo da zaključimo na osnovu retkih izjava voditelja za medije, ali i na osnovu njenih objava na "Instagramu". Maša Memedović vrlo otvoreno sa pratiocima deli svoje aktivnosti, tako su nedavno svi oni koji je simpatišu mogli da vide kako provodi vrele letnje dane.

Pročitajte: NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA! Jovan Memedović u zagrljaju OVE lepotice! Prizor oduzima dah

Instagram

 

U par fotografija i snimaka moglo se videti da ćerka Jovana Memedovića sa svojim izabranikom, scenaristom Bogosavom Apostolovićem uživa na Drini u selu Perućac, dok uporedo nastoji da pomogne u ratarskim poslovima tamošnjih meštana. Naime, Maša i njen emotivni partner deo odmora potrošili su berući maline, što je mnogima bilo vrlo simpatično. Obišli su i Bajinu Baštu, bili kumovi na jednoj svadbi, sve u svemu zanimljivo i vrlo aktivno letovanje.

Pročitajte: Trivijalne stvari je ne zanimaju: Ćerka Jovana Memedovića oduševila, naklon do poda (video)

 

 

 

Uprkos svemu navedenom, mogima je zapala za oko tetovaža ćerke Jovana Memedovića smeštena na unutrašnjem delu leve ruke, iznad lakta. Ne vidi se lepo koji je to simbol Maša odabrala da krasi njeno telo, ali ne sumnjamo da se odlučila za nešto što najbolje definiše nju i njen karakter ili pak obeležava neku mantru ili situaciju iz prošlosti. Ne zna se ni kako je ponosni otac odreagovao na ovaj korak svoje, u šali možemo da kažemo "buntovne" mezimice, s obzirom na to da važi za skromnog i konzervativnog muškarca.

Komentari (2)

Loading
Lola30

22:09 01.07.2022

Nema veze sa konzervativnošću. Svi išarani ljudi nisu buntovni nego zaludni. I svi izgledaju štrokavo.

47304

08:58 05.07.2022

Imam i sam jednog takvog . U jednom trenutku svoje nesigurnosti i želje da ga krdo prihvati išarao se a problemi ostali u glavi i oko njega. Neće još da prizna da se zeznuo ponos mu neda ali i ne pritišćem samo mu pokazujem kako to izgleda sada na nekim starim drtinama u godinama i sa viškom kilograma . Sve po principu nekad ruže sada kupus ( tetovaže ).