Celebrity News

A GDE TI JE SUPRUG?! Jelena Tomašević otišla na more pa mnoge iznenadila odgovorom o Ivanu Bosiljčiću (VIDEO)

Autor: | 02/07/2022

Jelena Tomašević otputovala je bez supruga, ovo je razlog

A GDE TI JE SUPRUG?! Jelena Tomašević otišla na more pa mnoge iznenadila odgovorom o Ivanu Bosiljčiću (VIDEO)

Festival "Skale" u Herceg Novom bio je odlično mesto da pevačica Jelena Tomašević izvede po prvi put svoju novu pesmu "Ne žalim" a okupljenim novinarima to je bio dobar povod da je pitaju žali li za bilo čim u svom životu. Ipak, ona je navela da svako iskustvo smatra dobrom životnom lekcijom a zatim istakla da joj je drago što se festivali poput ovog vraćaju na velika vrata kao i da je dobro što zahvaljujući revijalnom karakteru ovog događaja nema rivalstva niti sujete među kolegama. Međutim, drugačiji je ton razgovora bio kada je pevačica upitana gde je njen suprug Ivan Bosiljčić koji te večeri nije mogao da je podrži svojim prisustvom, a ona je dala iskren odgovor.

Pročitajte: Ljubomora RAZARA i dovodi do kraha braka: Jelena Tomašević PRVI PUT OTVORENO o braku sa Ivanom IZA ZATVORENIH VRATA

- Ivan trenutno snima četvrtu sezonu serije "Urgentni centar" pa zbog snimanja nije mogao da dođe. Inače, kada pred njim pevam nikada nemam tremu - rekla je Jelena a šta je je zatim imala da poruči saznajte u videu iznad.

Komentari (0)

Loading