Celebrity News

Ljubomora RAZARA i dovodi do kraha braka: Jelena Tomašević PRVI PUT OTVORENO o braku sa Ivanom IZA ZATVORENIH VRATA

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić jedan su od najskladnijih parova na javnoj sceni

Ljubomora RAZARA i dovodi do kraha braka: Jelena Tomašević PRVI PUT OTVORENO o braku sa Ivanom IZA ZATVORENIH VRATA

Miloš Nadaždin

Kao jedan od svakako najskladnijih parova ne samo iz muzičko-scenske, već iz javne sfere uopšte, pevačica Jelena Tomašević (38) i njen dugogodišnji suprug i glumac Ivan Bosiljčić (43) već dugo unazad davali su intervjue u kojima su, parče po parče, delili sastojke recepta za njihov idiličan odnos. Zbog toga, mnogi bi u prvi mah pomislili da o ovom paru već znaju sve, ali i da ih pojedinačno dobro poznaju. Međutim, iz intervjua koji je svojevremeno dala Jelena čini se da prvi utisak ume da zavara.

Naime, Jelena je govoreći za "Story" otkrila da njenog supruga javnost neretko pogrešno percepira i to obrazložila ustaljenim predrasudama koje se vezuju za ljude njegovog zanimanja. Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić i dalje mogu da iznenade širu javnost.

- Javnost Ivana poznaje iz romantičnih predstava i TV serija, a to je samo mali deo njegove prirode. On je zapravo praktičan i odlučan muškarac koji kroz život ide sportski i to je ono što mi se kod njega dopada. Imamo mi momente koji su samo naši, kada sve zaustavimo i opustimo se. To su neprocenjivi trenuci - podelila je s nama poznata pevačica.

Pročitajte: Bićete iznenađeni: Ko je POZNATA LEPOTICA koju je ljubio Ivan Bosiljčić u periodu VELIKE KRIZE SA JELENOM (FOTO)

Jelena je nedavno govorila i na temu ljubomore kojoj u ovoj fazi njihovog braka ipak nema mesta.

- Smatram da ljubomora nije pokazatelj velike ljubavi, iako je trend da se ona predstavlja kao sastavni deo svake veze i kao obavezan pokazatelj prisnosti. Ljubomora može da znači samo jedno, da postoje nedostatak ljubavi i emotivna zapostavljenost. To je tema koju ne treba banalizovati nego treba razmisliti o tome zašto se ljubomora pojavila i uraditi sve da se ona ublaži. Iz iskustava meni bliskih ljudi, videla sam da ljubomora ume da bude razorna i da može dovesti do kraha veze - rekla je Jelena.

Komentari (0)

Loading