Celebrity News

Sudbina ih je učinila još bližim: Ovako izgleda rođeni brat Viki Miljković, a mnoge iznenađuje njegovo zanimanje (FOTO)

Autor: | 02/07/2022

Brat Viki Miljković godinama unazad živi u Nišu

Sudbina ih je učinila još bližim: Ovako izgleda rođeni brat Viki Miljković, a mnoge iznenađuje njegovo zanimanje (FOTO)

Dugo je vremena na estradi poznata pevačica Viki Miljković ali uprkos tome što je za sve ove godine o njenom životu naširoko pisano, čini se da je mnogima promakla činjenica da Viki ima rođenog brata. Brat Viki Miljković zove se Vladica Miljković i godinama unazad živi u Nišu a mnogi koji su upućeni u njegov odnos sa folk zvezdom kažu da je Violeti jednako jak oslonac koliko i njen suprug Dragan Tašković Taške.

Brat Viki Miljković navodno je vlasnik jednog niškog kazina ali sa sestrom deli i strast prema muzici pa je takođe i veoma talentovan harmonikaš. Vladicu i Viki kao rođene brata i sestru deli još mnogo toga, na primer, ljubav prema putovanjima pa je zabeleženo kada su prošle godine zajedno posetili Jerusalim ali im je zajednička i briga prema porodici, posebno pokojnoj majci Zorki o kojoj su oboje vodili računa sve do njenog poslednjeg dana. Taj gubitak čini se da ih je još više uputio jedno na drugo iako žive u različitim gradovima i vode različite živote.

Pročitajte: Stan od milion evra sa najlepšim pogledom u Beogradu: Ovde žive Viki Miljković i Taške, od ovih prizora zastaje dah! (FOTO)

Brat Viki Miljković javnosti je bio poznat pre više od deset godina i to pukim slučajem, kada je neplanirano odigrao ulogu heroja priskočivši 80-godišnjoj komšinici u pomoć nakon što je u njenom stanu izbio požar. On je tada sa još jednim komšijom pomogao toj ženi i zbog herojskog čina bio viđen u svim medijima.

Komentari (0)

Loading