Lifestyle

Stan od milion evra sa najlepšim pogledom u Beogradu: Ovde žive Viki Miljković i Taške, od ovih prizora zastaje dah! (FOTO)

Dom Viki Miljković nalazi se u luksuznom naselju u Beogradu...

Stan od milion evra sa najlepšim pogledom u Beogradu: Ovde žive Viki Miljković i Taške, od ovih prizora zastaje dah! (FOTO)

Dom Viki Miljković i njenog supruga Dragana Taškovića Tašketa nalazi se u epicentru ekskluzivnog naselja u Beogradu, a u stan koji su uredili tačno prema svojoj meri, bračni par uselio se pre skoro tri godine. Budući da je u elitnom kompleksu kupila tri stana, pevačica je svaki opremila nakon opsežnog planiranja kako će enterijer izgledati, a od stana u kojem stanuje sa suprugom i sinom zastaje dah.

Pročitajte: Sin Viki Miljković u crkvenoj odori - Pevačica sprema Andreja za Bogosloviju, da život posveti Bogu (FOTO)

 

 

Naime, stan Viki Miljković, možemo reći bez preterivanja, ima jedan od najlepših pogleda u gradu o čemu svedoče i fotografije, kao i video snimci koje pevačica neretko objavljuje na društvenim mrežama. Par poznat po svojoj gostoljubivosti često ima goste, koji su bili oduševljeni uređenjem ovog prostranog doma, a prilikom slavlja Violeta ima specijalno opremljen kutak u kojem boravi sa zvanicama, za dugačkih stolom koji izgleda kao da je sa dvora.

Pročitajte: Život sa maćehom nije lak - Fotografija otkriva kakav je zaista odnos Viki Miljković i Tašketove ćerke iz prvog braka

 

 

U vreme praznika, pevačica polaže puno truda u dekoraciju. Svojevremeno Viki je zabeležila kako izgleda njen stan u vreme najradosnijeg praznika i malo ko je ostao ravnodušan na prizor. Ipak, ono što defintivno najviše privlači pažnje, jeste pogled sa prostrane terase na celu prestonicu, kao i đakuzi koji je pevačica svojevremeno preko terase dizalicom unela u stan.

Pročitajte: Uspešan mladić sa blistavom budućnošću! Ovo je sin Viki Miljković i Dragana Taškovića (FOTO)

 

 

Komentari (0)

Loading